miercuri, 15 octombrie 2014

Farduri de sprancene pentru un plus de expresivitate gasesti la E.L.F.!

Pentru ca un machiaj al fetei sa fie complet, nu este bine sa neglijam nici sprancenele. 

Stim deja cat de importante sunt aceste „acolade orizontale” ale chipului nostru dupa ce romanca noastra, Anastasia Soare a ajuns celebra la Hollywood si, in ultima vreme, tot mai multe dintre noi le acordam importanta cuvenita.

Probabil de aceea si pe la noi  cererea de farduri de sprancene e in continua crestere.

Daca in antichitate egiptenii, indiferent de varsta, sex sau conditie sociala, obisnuiau sa isi contureze sprancenele cu ajutorul unor betisoare inmuiate in pulberi cosmetice manufacturiere, obtinute din funingine combinata cu diverse minerale, in zilele noastre au aparut o multime de produse revolutionare, care ne permit sa adaugam expresivitate, dar si un plus de glamour fetei si sa focalizam atentia celor ce ne privesc mai ales asupra ferestrelor sufletului, ochii.

Fardurile colorate se folosesc in special pentru a ascunde unele imperfectiuni ale sprancenelor, prin acoperirea cu pudra pigmentata a spatiilor libere lasate de firele de par si a pune zona sprancenoasa in evidenta intr-o maniera cat mai naturala cu putinta, inlaturand artificialitatea trasarii doar a unor liniute cu un creion special sau chiar cu un dermatograf banal.




Operatiunea de machiere a sprancenelor  este, sa recunoastem, destul de migaloasa, necesita rabdare, simt artistic si produse de calitate.


Evident, acelea dintre femei care dispun de un buget suficient, prefera sa mearga la saloanele de infrumusetare si sa isi tatueze sprancenele, pentru a scapa de corvoada fardarii zilnice a acestora.

Totusi, pentru acelea dintre noi care preferam sa folosim metoda clasica a folosirii unor trucuri de camuflare a imperfectiunilor sprancenelor,  iata in continuare doua sfaturi de baza in acest sens:



- cand alegem culorile cosmeticelor pentru sprancene, trebuie sa avem in vedere ca acestea sa se apropie cat mai mult de culoarea naturala a  sprancenelor, dar si sa se armonizeze cu nuanta pielii si culoarea actuala a parului; cum orice femeie tinde sa isi schimbe culoarea de par macar de cateva ori pe an, este bine sa cumparam farduri de sprancene in mai multe nuante, pentru orice eventualitate;



- daca sprancenele au fire de par rebele, un gel special sau un kit de farduri pentru sprancene care sa contina si o ceara pentru fixarea acestora si conturarea lor perfecta este absolut necesar.


In plus, cand alegem  farduri de sprancene ar trebui sa urmarim urmatoarele aspecte:

- cosmeticele sa aiba o buna rezistenta pe parcursul intregii zile, asa incat sa nu fie necesara improspatarea machiajului:

- pulberea sa fie bine pigmentata, cu o textura adecvata, care nu se intinde;

- sa cautam sa cumparam cutiute care sa contina dublete de nuante complementare: una pentru accentuarea culorii sprancenelor si una pentru conturul acestora, iar produsul sa vina insotit si de un aplicator de calitate (sau, daca nu exista,  cumparati unul separat!).

In ultima vreme s-au inmultit numarul magazinelor online de beauty care comercializeaza si farduri de sprancene.

Unul dintre acestea care mi-a retinut atentia este E.L.F., care ofera femeilor produse ce pot sa faca diferenta, conferindu-le un soi de aura vrajita, misterioasa, ce ii va fermeca pe toti aceia ce le vor privi.

Gasiti aici, in magazinul spiridusilor experti in beauty, la preturi fara concurenta, sabloane pentru sprancene, mascara transparenta pentru gene si sprancene, kituri pentru sprancene cu perechi de pudra pigmentata si o pensula cu peri de taklon ce are doua capete: unul  pentru arcuire, iar celalalt pentru umplerea golurilor. Acest duo, ne promit distribuitorii, ne va oferi un aspect natural sprancenelor, care se va pastra timp indelungat.




Cum un asemenea kit pentru sprancene e.l.f. Studio nu costa decat 22 de lei si il puteti alege, functie de culoarea naturala a sprancenelor si a parului, intr-una dintre cele patru variante:  medium, dark, light si ash, eu zic ca merita sa il comandati, pentru ca s-ar putea sa fiti incantate de rezultatele obtinute in urma folosirii acestuia!

Intrati pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro chiar azi pentru ca e.l.f.-ii virtuali  va asteapta acolo cu sacul plin de surprize deosebite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...