miercuri, 9 iulie 2014

Cauta-ti masina online, inainte de a merge in targul Vitan!

Justina, vecina mea s-a plictisit de batranul ei Logan si vrea sa isi cumpere masina noua.

Adica, nu chiar noua, ca nu are ea atatia bani, trecand destul de greu prin perioada de criza economica, mai ales dupa divortul de Paulica, dar oricum, vrea sa isi schimbe vechiul autoturism cu un altul, mai impunator, ca sa isi dea coate Tanta de la parter, care sprijina blocul sa nu cada cat e ziulica de lunga, pandind fiecare locatar ca sa afle ce si-a mai cumparat scump, pentru ca mai apoi sa faca o intreaga telenovela barfind pe aceasta tema.

Asa se face ca Justina a venit in seara aceasta la mine si l-a rugat pe Vlad sa o ajute pe de o parte sa scape de Miftode, vechiul ei Logan, iar pe de alta, sa isi cumpere un Audi second hand.

A auzit ea la televizor ca prin Vitan ar fi un targ de masini si l-a rugat sa o insoteasca la sfarsitul acestei saptamani pe acolo, ca sa isi faca si ea o idee despre masini, despre preturi...

Vlad, care numai de mers in oborul de masini nu avea chef in weekend, s-a uitat lung la ea si, intr-un moment de inspiratie, i-a propus sa intre amandoi pe internet, pe un site de anunturi auto si sa gaseasca vreo cateva autoturisme Audi mai aratoase, dar la preturi accesibile. Asa, pentru inceput...

Justina a fost de acord, asa se face ca dupa vreo jumatate de ora de discutii, care mie mi s-au parut interminabile, s-a decis asupra a trei dintre masinile Audi scoase la vanzare pe site-ul vitan-auto.ro.

Prima dintre alegeri a fost un Audi A4 Break din 2010, diesel, cu o capacitate cilindrica de 2000 de cm cubi, o putere de 170 CP si cu 103.000 de km la bord.



Pretul de 11.000 de euro net, ce include si taxa de timbru i s-a parut convenabil, mai ales daca vanzatorul mai si lasa ceva dupa ce vor negocia.


A doua masina care a atras-o pe Justina a fost acest Audi Q7 SUV, an de fabricatie 2007, diesel, cu o capacitate cillindrica superioara, de 3000 de cm cubi, o putere de 238 CP si cu un rulaj de 145.000 km.

                                

Pretul, cam marisor, de 16.800 de euro, a cam pus-o pe ganduri, dar tare i-au mai ramas ochii la masina asta LUX...


O a treia varianta ar fi un Audi A6 tip berlina, din 2011, diesel, 2000 de cm cubi, 170 CP, si 105.000 de km parcursi pana acum, cu un pret de pornire a negocierii de 15.500 de euro.



E bun site-ul acesta de anunturi auto pentru ca poti alege ce masini sa vezi cand mergi la targul din Vitan, poti sa iei legatura in prealabil si cu vanzatorii telefonic, ca sa afli detalii suplimentare.

Daca ma intrebati pe mine, cred ca o va alege pe cea de-a doua, dar sa vedem de unde face rost de atata teancul de bani...

Probabil ca o vor ajuta parintii si sora ei, functionara la o banca renumita din Capitala...

In plus, Vlad a sfatuit-o sa puna si un anunt de vanzare a Loganului ei pe site, pentru ca nu se stie de unde sare iepurele, mai bine zis cumparatorul de masini romanesti.



Daca si voi vreti o masina second hand si v-ati propus sa mergeti in targul din Vitan, faceti mai intai o cautare pe site pentru a va orienta nitel si a merge acolo deja informati despre ofertele valabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...