miercuri, 9 iulie 2014

Turistul intelept alege vara cazarea montana de la iarna!

Romanul, in intelepciunea lui milenara spune ca este bine ca vara sa iti faci sanie, iar vara car...

Tocmai de aceea, ca tot sunt afara peste 30 de grade Celsius si a venit vacanta de vara, eu va propun ca sa va luati cateva minute ragazul de a va alege destinatia concediului... de iarna, petrecut in Romania, pentru ca nicaieri nu e mai bine ca la noi, indiferent de ceea ce ar zice unul sau altul...

Si unde e mai frumos iarna decat in statiunile noastre montane?

Daca esti bucurestean iubitor de munte, ca si mine, cel mai usor ajungem in Poiana Brasov, Azuga sau Busteni...

Bookingexpert, agentia de turism indragita deja de o multime de turisti autohtoni, este locul unde putem sa gasim cele mai bune oferte de cazare, dar si informatii despre atractiile dintr-o zona sau alta a Romaniei, asa ca niciodata nu este prea devreme pentru a ne decide in legatura cu hotelul sau pensiunea unde urmeaza ca sa stam in zilele concediului hibernal 2015.


Ce imi place mie pe site-ul profesionistilor in turism de la Bookingexpert este facilitatile de cautare pe care le ofera internautilor calatori...

Este extrem de usor sa alegi varianta de cazare dorita, indiferent ca dorim un hotel de fite sau o pensiune cu mai multe sau mai putine margarete.

Iata mai jos doar trei propuneri de locuri in care va puteti caza, functie de bugetul de concediu alocat pentru iarna 2015 si de statiunea care va place mai mult:

Daca va plac sporturile de iarna si sunteti corporatist, Azuga ar fi una dintre destinatiile posibile. Daca dispuneti si de un buget generos (eu va sfatuiesc sa nu cheltuiti chiar toti banii la mare in aceasta luna!), va propun hotelul Lux Garden, clasificat cu 5 stele, situat la baza partiilor Cazacu si Sorica, foarte aproape de telegondola. Despre dotarile de care dispun camerele chiar nu mai trebuie sa vorbesc prea mult, pentru ca asigura un grad inalt de confort turistilor. In plus, piscina cu jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata, aparate de fitness, completeaza fericit puzzle-ul unui concediu de vis. Rezervarile se pot face online, inca de pe acum!

O alta varianta ar fi sa alegeti statiunea Busteni, pe care eu o iubesc foarte mult, pentru ca este un loc incarcat cu o energie speciala.

Ce-ar fi sa alegeti sa va cazati la Complexul hotelier Pestera, de trei stele, situat chiar in Parcul Natural Bucegi, la Cota 1600, in apropierea Manastirii Pesterii Ialomicioarei? O sa aveti un concediu pe cinste, de care o sa va aduceti aminte cu mult drag in viitor.

Este o zona fantastica, pe care eu am descoperit-o in urma cu vreo opt ani si de care am ramas indragostita iremediabil...


Daca ati depasit deja varsta studentiei, dar vreti sa petreceti cateva zile de iarna la Poiana Brasov, intr-un loc unde sa va relaxati si sa respirati aerul tare de munte, eu va recomand hotelul Bradul, situat chiar la baza partiei cu acelasi nume.
Hotelul este clasificat cu trei stele, asadar cazarea nu o sa fie chiar atat de impovaratoare asupra bugetului dvs. de vacanta.

Intrati chiar azi pe bookingexpert.ro si alegeti-va statiunea si locul de cazare favorit pentru iarna 2015, asa cum procedeaza deja multi turisti intelepti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...