vineri, 14 iulie 2023

Birouri reglabile pe înălțime pentru camera copilului tău

 Transformă camera copilului tău într-un spațiu ergonomic și funcțional cu un birou reglabil pe înălțime, care îi va stimula creativitatea și productivitatea!

Cel mai bun birou pentru micuțul tău este unul reglabil!


Creează mediul perfect pentru învățare și jocuri cu un birou reglabil pe înălțime pentru camera copilului tău apelând la o soluție practică și confortabilă pentru dezvoltarea lui armonioasă de la Birouconcept!


Cu un birou reglabil pe înălțime în camera copilului tău, îl vei ajuta pe acesta ca să-și dezvolte autonomia și disciplina într-un mediu organizat și confortabil, contribuind indubitabil la succesul său școlar și personal.


Nu te mulțumi cu orice măsuță ieftină pentru copilul tău, deoarece s-ar putea să îi riști sănătatea.


Un birou greșit ales poate conduce la grave probleme pentru cel mic:



  • deformarea coloanei vertebrale;

  • tensiunea continuă a unor mușchi și folosirea insuficientă a altora;

  • obiceiul de a avea o postură greșită (pe care foarte greu să o corectezi mai târziu!);

  • oboseală vizuală și chiar deficiențe premature de vedere;

  • tulburări de somn (inclusiv coșmaruri).


În plus, biroul nepotrivit poate limita libertatea de mișcare a copilului tău, restrângându-i capacitatea de a se bucura de jocuri și activități fizice adecvate vârstei sale.

.

Birourile reglabile pe înălţime de la Birou Concept pot fi configurate în două moduri:


  • după lungime: 120 cm, 140 cm și 160 cm;

  • după lățime: 60 cm, 70 cm, 80 cm. 



Așa stând lucrurile, este de la sine înțeles că poți să dotezi camera copilului tău fără bătăi de cap cu o asemenea piesă de mobilier modernă, minimalistă, care să adauge un plus de eleganță încăperii, dar mai ales să fie benefică sub toate aspectele băiețelului sau fetiței ce o va folosi de-a lungul mai multor ani. 

Iată doar două variante de birouri reglabile de la Birou Concept potrivite pentru copilul tău:



  • Birou cu Reglare Electrică a Înălțimii XIO 2.0 M R


birou reglabil pe înălțime electric


Printre caracteristicile cele mai interesante se pot aminti:


Topul mesei


Blatul de masă poate să fie glisant sau fix și are diferite opțiuni de finisare:

– plăci aglomerate cu față melaminată (MFC)

– laminat;

– furnir.


Forma blatului: dreptunghiulară, într-o gamă largă de dimensiuni. 

Oglinzile și suporturile media (în diferite tipuri și configurații): incluse.


Baza biroului:


Picioare în T sau în C cu reglare electrică a înălțimii

Picior format din coloană unghiulară cu trei segmente realizată din profil de oțel.

Fiecare coloană este echipată cu o unitate de acționare conectată cu cutia de comandă. Are Mai multe standarde de conectare disponibile: European (EU), britanic (GB) și elvețian (CH).


Panouri de control pentru reglarea înălțimii:


– buton sus și jos (varianta standard);

– panou de control cu afișaj și memorie funcție de memorie - 4 poziții (opțional).


Funcția anti-coliziune cu un senzor giroscop extern (standard):


– dacă o parte a biroului în mișcare lovește un obstacol, funcția detectează înclinarea blatului mesei, apoi partea superioară a mesei se oprește și revine în poziția de siguranță. 


Picioarele sunt echipate cu patine de nivelare în interval de 10 mm.

Cadru fix – sudat.


Opțiuni de finisare: acoperit cu vopsea pulbere de culoare albă aluminiu (RAL 9006), negru jet (RAL 9005), alb pur (RAL 9010) sau Gri ardezii (RAL 7015).


Birou cu Reglare Manuală a Înălțimii XIO 2.0 K R




birou reglabil înălțime manual
Topul mesei


Topul mesei


Blatul de masă poate să fie glisant sau fix și are diferite opțiuni de finisare:

– plăci aglomerate cu față melaminată (MFC)

– laminat;

– furnir.


E bine de știut că variantele de biroui cu reglare manuală a înălțimii prin manivelă sunt disponibile numai cu blaturi de masă fixe.


Formă: dreptunghiulară în gamă largă de dimensiuni. 


Oglinzile și suporturile media (în diferite tipuri și configurații): incluse.



Baza biroului:


Picioare în T sau în C au  reglare manuală a înălțimii prin manivelă.

Piciorul este format dintr-o coloană unghiulară cu două segmente realizată din profil de oțel.


Opțiuni de finisare: acoperit cu vopsea pulbere de culoare albă aluminiu (RAL 9006), negru jet (RAL 9005), alb pur (RAL 9010) sau Gri ardezii (RAL 7015).


Cum rezolvă un birou reglabil pe înălțime provocările legate de creșterea copilului tău?


Un birou pentru copii de calitate superioară, reglabil pe înălțime, pare să crească odată cu micuțul, ținând pasul cu dezvoltarea lui fizică. Se elimină astfel situația când copiii cresc, iar mesele devin prea mici pentru ei, ceea ce creează inconveniente grave.


Acest lucru este foarte important în zilele noastre, deoarece foarte puțini părinți își mai permit să tot înlocuiască o astfel de piesă de mobilier de la zero o dată la 2-3 ani sau chiar mai repede. 


Și chiar și pentru cei mai mulți dintre cei care au o astfel de posibilitate, este recomandabil ca să achiziționeze bunuri mai importante și mai relevante pentru copiilor lor, în loc de un birou nou. Plus că apare și problema deloc de neglijat: “Ce facem cu biroul vechi care a rămas prea scund?”


Unii dau anunțuri pe site-urile de publicitate, deși acum se cam tem de vânătoarea ANAF-ului și de impozitul pe care ar trebui să să îl plătească.


Alții încearcă să îl doneze, dar nu e așa simplu precum ar dona niște articole vestimentare pentru copii rămase mici. Nu prea există mulți doritori de birouri fixe vechi pentru copii. 


Mai există varianta de a chema o firmă specializată în debarasări de mobilier, dar și acolo trebuie să scoți bani din buzunar.


Cea mai proastă idee pe care unii ar putea-o avea este aceea de a-l dezmembra și a-l arunca pur și simplu. Dar organele abilitate stau la pândă și te poți trezi cu o amendă care de multe ori depășește prețul unui birou nou fix sau, de chiar a unui birou reglabil de la Birou Concept.


Păi nu e mai bine ca să instalezi în camera copilului din start un birou reglabil pe înălțime și/sau pe lungime, de care cel mic se poate folosi din primii ani de școală și până la vârsta adolescenței?



În plus, de la Birou Concept poți lua nu doar un birou reglabil ergonomic și de mare impact vizual prin modernitatea sa, ci și un scaun potrivit pentru copilul tău. Evident, tot reglabil și el.


O greșeală foarte frecventă a părinților este  că le pasă doar de alegerea unui birou reglabil, iar scaunul se achiziționează mai târziu, de multe ori chiar de la altă firmă decât aceea de la care a fost comandat biroul pentru camera copilului.


Există o regulă de care nu trebuie uitat când ești părinte: dacă o piesă de mobilier este reglabilă pe înălțime, a doua piesă, în speță scaunul de birou, trebuie să aibă de asemenea o astfel de reglare. Cea mai bună abordare, desigur, este utilizarea produselor dintr-un singur set sau oferite de aceeași firmă.


Nu te lăsa amăgit de numărul de dulăpioare și sertare de care dispune biroul copilului. Dacă nu sunt necesare neapărat aceste elemente suplimentare, atunci ele doar cresc prețul. Plus că și încarcă nejustificat camera copilului. Dacă vrei neapărat dulăpioare, nu trebuie ca ele să facă corp comun cu biroul reglabil. Așa se pot muta mai ușor la nevoie piesele de mobilier, iar ordinea se poate ține mai simplu când nu ai spații de depozitare care mai mult încurcă, decât descurcă. Spațiul încăperii va fi mai respirabil la propriu.


Un tip foarte popular azi de birou reglabil pe înălțime este un biroul cu rol de masă de calculator. Întreaga sa structură se învârte în jurul unei compartimentări pentru unitatea de sistem, monitor și tastatură, boxe.


Magazinul online Birou Concept oferă o gamă largă de birouri reglabile pe înălţime, personalizabile după dorințele și nevoile fiecărui client. Deci cu siguranță vei găsi un model care să se potrivească perfect camerei copilului tău fie că abia a intrat la școală, fie că tocmai se pregătește pentru bacalaureat.


Iată datele de contact Birou Concept SRL pentru cei interesați:


Adresa: Sebeș, Str. Barbu Ștefănescu Delavrancea nr.1, Sebeș, România

  •      tel. 0745 636 576


Program: Luni – Vineri: 08:00 AM – 16.00 PM

                 Sâmbătă și Duminică – Închis


Email: office@birouconcept.ro 

Facebook: birouconcept





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...