duminică, 7 noiembrie 2021

Mobilier de baie modern cu design italian Savini Due ❤️

Mobilier baie cu finisaje de top merita sa comanzi acum, de Black Friday. Poti face asta chiar daca tendinta este ca sa cauti pe net cele mai ieftine produse pentru amenajarea casei tale.

Nu face rabat la calitate si de aceea ia-ti un set de mobila de baie modern pe care sa il folosesti cu placere, indiferent ca ai o baie mare sau o baie de dimensiuni reduse. 

Savini Due mobilier de baie colectia Perla


Mobilier de baie modern, ecologic, de la un fabricant cu traditie

De la Savini Due, un producator roman cu origini italienesti, vei putea cumpara la niste preturi corecte mobila din lemn baie de calitate. Gasesti la brandul amintit un catalogul ce include 23 de colectii speciale cu produse.

Poti sa vezi ofertele pe website-ul lor de prezentare savenidue.ro si sa te convingi personal cat de frumoase sunt articolele lor de mobilier. Pentru a fi sigur ca o sa faci alegerea cea mai buna in materie de comanda articole pentru mobilarea baii personale citeste, de exemplu, parerile celor ce sunt deja clienti. Le gasesti cu siguranta pe Facebook, viitoarea retea virtuala Meta!

kit mobilier baie design italian

Admira acum modelele din colectiile din noua colectie 2021 si alege cele mai frumoase articole pentru amenajarea baii tale de la brandul Savini Due. Poate vrei o oglinda cu un design italian premium, unei chiuvete cool sau un model de dulap suspendat special. Ori poate o masca baie plus un lavoar Savini Rimini. 

Dulapurile Savini Due sunt realizate din MDF, un material rezistent si nu chiar atat de scump precum lemnul masiv. Deoarece produsele sunt realizate de catre mesteri iscusiti, cu mare atentie la detalii, utilizandu-se finisaje facute prin infoliere termice.

Ce este infolierea termica a produselor de mobilier?

Piesele de mobilier sunt acoperite cu un strat de folie PVC, printr-un procedeu termic performant prin folosirea unei prese cu membrana. Tehnologia face ca acel strat sa fie intins perfect, fara bule de aer sub folie sau alte defecte. S-au eliminat astfel neajunsurile prezente la tehnicile mai vechi de imbracare a produse de mobilier intr-un asfel de strat de protectie,

Beneficiile mobilierului infoliat termic

  • Aceasta tehnologie de ultima ora nu genereaza compusi organici volatili in aer, in concluzie este eco friendly.
  • mobilierul finisat astfel are o rezistenta mai buna la umiditatea care exista in baie. Ea nu se mai deterioreaza rapid, deci este un mod de crestere a duratei de utilizare a acestuia.
  • Piesele din MFD din baie (dulapuri, masti chiuveta, rame oglinzi etc) nu mai se zgarie asa de usor precum mobilierul neprotejat in timpul transportului sau dupa montajul sau. Acesta este un lucru foarte apreciat de catre beneficiari, deoarece multe dezamagiri apar cand se comanda mobila pentru casa din pricina ca ea vine deja zgariata datorita modului in care a fost transportata. 

Rezultatul infolierii termice este un produs de o calitate superioara si un aspect deosebit de atractiv.

O baie mica amenajata cu mobilier din colectia Perla Savini Due

Daca stai intr-o garsoniera si ai o baie minuscula, mobila cu acest design in stil italian este ceea ce iti trebuie!

Setul Perla este compus dintr-o masca cu lavoar ceramica si oglinda cu polita cu un design in stil italian pregnant.

mobilier baie mic Due Savini


Mic, dar flexibil, lavoarul Perla este micut, elegant si versatil. In plus, el se poate monta spre dreapta sau spre stanga, dupa cum cere camera de baie.

Dulapiorul si polita oglinzii are spatii de depozitare la interior si pe etajera oglinzii.

In concluzie trebuie sa intri pe savinidue.ro si sa analizezi tu insuti kit-ul asta de mobilier pentru baie!

Culori disponibile pentru seturile de mobilier baie mica Perla:

  • bianco;
  • fumo;
  • scuro;
  • grigio.

Alege aceasta mobila de calitate la un pret accesibil, nu te multumi cu una de slaba calitate, pe motiv ca nu este cea mai importanta camera din casa. Uneori, aceasta incapere chiar este esentiala intr-o locuinta, deci acorda-i respectul pe care il merita.

Savini Due, cu gama sa gama diversa de produse de mobilier de baie, a devenit un brand popular in Romania. Dovada ca rezista pe piata din 2003.

Comenzile se livreaza in toata tara foarte promt. Beneficiarii acestor seturi de mobila pentru amenajarea interioara a locuintelor apreciaza faptul ca intra in posesia lor cu maxima rapiditate.

S.C. SAVINI DUE S.R.L.

Str. Augustin Bena Nr. 100 A, 515800 Sebes (Alba) – Romania

  • www.savinidue.ro
  • contact@savinidue.ro
  • +40 258 735 555
  • +40 258 806 562
  • +40 258 734 505

3 comentarii:

  1. recomand mobila de la Savini Due, pentru ca este de calitate foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine dulapurile de baie si lavoarul...
    O sa intru si eu sa vad colectiile de care zici, pentru ca tocmai m-am mutat in casa noua si sunt in plin proces de modernizare:)
    sper sa imi ajunga banii pentru o baie ca de pe net!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...