vineri, 2 februarie 2018

De ce poartă femeile brățări din argint

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile și-au dorit să fie cât mai frumoase, așadar au apelat la diverse trucuri care să le pună în valoare. Unul dintre ele este definit de obiectele de podoabă pe care le-au purtat, indiferent de contextul cultural și temporal.  

Industria bijuteriilor a evoluat foarte mult, iar în ziua de astăzi se găsește o gamă variată de modele de giuvaieruri confecționate din diferite materiale.

Astfel că aprecierea femeilor față de aceste obiecte crește semnificativ de la an la an, indiferent de tipul lor – brățară, colier, inel ș.a.m.d. Cele mai populare și poate cele mai purtate bijuterii sunt, în general, cele confecționate din argint.

Ce proprietăți miraculoase are argintul

Încă din vremurile îndepărtate, argintul era cunoscut pentru nenumăratele sale proprietăți antioxidante, antifungice și antibiotice, de multe ori pe bună dreptate atribuindu-se rolul de „sistem imunitar secundar”.

Cunoscut încă din Antichitate drept un simbol al purității și al înțelepciunii, argintul poate fi utilizat în mai multe domenii, de pildă – tehnica fotografică, electronică sau chiar în medicină.

De-a lungul timpului, mai multe popoare s-au folosit de proprietățile argintului în diferite domenii. De pildă, chinezii utilizau acest metal prețios în acupunctură sau în cazul anumitor tratamente pentru diferite boli, iar civilizația feniciană profita de calitățile acestuia atunci când transporta apa și laptele în vase de argint, ceea ce ajuta la păstrarea prospețimii lor timp îndelungat.

Ce efecte pot avea bijuteriile din argint asupra purtătorilor săi

Potrivit unor credințe străvechi, persoanele care poartă bijuterii au parte de mai mult echilibru emoțional, transmițându-le o stare de liniște și, în același timp, diminuându-le nivelul de stres.
Se spune că dacă purtăm bijuterii din argint, acest lucru ne va ajuta să ne păstrăm mai mult timp tineri.

De asemenea, argintul este un metal utilizat în mod special la fabricarea cosmeticelor, tocmai datorită proprietăților sale care au efecte de reducere a ridurilor. 

Așadar, există multiple beneficii pe care le prezintă purtarea bijuteriilor din argint, precum:
Asigură buna funcționare a organismului – contribuie la scăderea tensiunii arteriale  și asigură îmbunătățește sănătatea tractului intestinal.

Reduce nivelul de stres, creând o stare de bine purtătorului său – cei care poartă obiecte din argint, de exemplu, brățări sau coliere, sunt mai puțin predispuși la stres decât persoanele care nu poartă deloc argint.

De unde poți achiziționa modele deosebite de bijuterii din argint?

La ora actuală, pe piață există tot felul de modele care pot fi potrivite pentru orice stil și pentru orice buzunar. Indiferent de personalitatea pe care o ai, nu trebuie să-ți faci griji. Cu siguranță vei găsi bijuteria potrivită pentru tine, indiferent de ținuta la care vrei să o asortezi. 

În era digitală, pentru că tehnologia a evoluat foarte mult, iar comerțul pe internet s-a extins enorm, atunci când vrei să mai adaugi câteva podoabe în cutia ta favorită de bijuterii poți apela la unul dintre numeroasele magazine online, cum este, de exemplu, Ariki Bijoux.

De altfel, unele giuvaieruri pun accentul pe feminitate și eleganță, iar altele sunt simple și finuțe, dar pe Ariki Bijoux ai posibilitatea de a achiziționa orice bijuterie cu suflet îți dorești, la prețuri avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...