duminică, 17 septembrie 2017

Cum alegem un electrician bun?

Este grozav ca la 07Handyman poti gasi oricand electricianul potrivit, pentru remedieri urgente la instalatia electrica sau pentru lucrari de mai mare anvergura.
Electricianul bun, dupa lucrarile executate se cunoaste

Recunoasteti ca este foarte greu ca sa alegi mesterul priceput la executii electrice de finete, cand exista atatea elemente de care trebuie ca sa tii seama in clipa cand il angajezi:

- in ce domeniu este el exact specializat;
- ce experienta teoretica si practica anterioara are;
- daca review-urile clientilor anteriori sunt pozitive sau nu;
- daca garantiile si asigurarile pe care le ofera in legatura cu lucrarile executate exista si daca acestea sunt convenabile pentru client;
- daca respecta cu strictete standardele din acest domeniu, atat de sensibil, in care rateurile se pot lasa inclusiv cu incendii devastatoare sau cu electrocutari ale ocupantilor imobilului respectiv, ce se pot sfarsi inclusiv cu decesul acestora.


Cand vorbim de electricitate, cu siguranta ne trebuie oameni priceputi la asemenea lucrari, pentru ca nu e de joaca.

Executiile de natura electrica, mai ales la o instalatie mai veche, asa cum sunt majoritatea in tara noastra, trebuie realizate cu mare simt de raspundere, altfel defectiunile pot cauza grave prejudicii.

Daca o teava de apa sparta la baie se mai poate carpi la urgenta, cu firele electrice, prizele, intrerupatoarele, nu e de glumit.

S-au facut si statistici in diverse tari din Vest si se pare ca minim unul din patru incendii survenite in locuintele particulare sunt cauzate de probleme la instalatia de curent, iar anual mor din aceasta cauza sute de persoane.

Cu certitudine in tara noastra procentul este cu mult mai mare, date fiind numeroasele improvizatii, specifice principiului romanesc conform caruia: "Merge si asa!"

Un electrician Bucuresti este si mai dificil de gasit, desi am putea crede ca, fiind vorba de capitala tarii, asemenea meseriasi sunt mai numerosi.
In principiu asa este, doar ca si cererea este mult mai mare decat in provincie, care sa nu mai vorbim de faptul ca multi dintre profesionistii adevarati din acest domeniu au plecat deja ca sa lucreze in strainatate, pe salarii substantiale, pentru ca si acolo e nevoie acerba de astfel de servicii casnice si pentru firme.

Criteriile dupa care alegem un electrician bun
  • In primul rand trebuie ca sa stim exact pentru ce vrem sa apelam la serviciile lui: pentru o constructie noua unde trebuie instalata reteaua electrica, pentru o renovare unde este nevoie de o extindere a acesteia sau pentru niste reparatii la cea existenta. Este nevoie de o instalare completa a sistemului electric (pornind de la tabloul electric, cablaj etc.) sau doar de niste lucrari punctuale, de mai mica anvergura?

  • Foarte importante sunt garantiile oferite si daca lucrarile finalizate sunt asigurate, asa incat nu trebuie sa ezitam sa cerem cu fermitate detalii complete despre aceste aspecte.

  • Este indicat sa apelam mai degraba la un electrician angajat la o firma cu notorietate, decat la una "no name", deoarece in acest fel o sa avem siguranta ca lucrarea va fi bine executata, iar in cazul in care exista totusi ceva care nu a fost bine facut, o sa stim unde sa ne adresam pentru a cere sa fim despagubiti.

  • Trebuie sa alegem un electrician care utilizeaza materiale de foarte buna calitate, de la producatori renumiti pe plan internatioanal, pentru ca doar asa o putem sta linistiti, avand siguranta ca instalatia electrica din domiciliu va functiona in cei mai buni parametri posibili, o perioada de timp indelungata.

  • Un profesionist adevarat va face un deviz initial bine fundamentat, permitandu-ne ca sa stim din start care sunt cheltuielile pe care le vom face, cat va dura lucrarea, care sunt termenii de plata, care sunt drepturile si obligatiile fiecareia dintre parti.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...