luni, 15 august 2016

Serviciul SUPORT CLIENȚI NON-STOP FLANCO este super!

Serviciul #suportclientinonstop Flanco in versiunea lui modernizata mi-a placut de prima oara de cum i-am vazut prezentarea pe site.

Pana acum am cumparat de la #flanco mai ales produse IT, deoarece am avut certitudinea ca sunt de calitate foarte buna, desi preturile de achizitie erau un pic mai mari decat pe alte site-uri, la aceleasi tipuri de produse.

Nu stiu ce vor face cu preturile in lunile ce vor urma, dar stiu sigur ca voi face parte in continuare din marea grupare a clientilor Flanco multumiti, mai ales ca acum stiu sigur ca am sa gasesc acolo, in cazul in care am nevoie de vreo informatie, o persoana avizata, extrem de politicoasa, care sa ma lamureasca, dar si sa imi insufle o stare pozitiva, o seninatate a sufletului.

Nu-i asa ca in zilele in care intalniti in calea dumneavoastra oameni zambitori parca si lucrurile merg unpic mai bine?

Dupa ce am testat la #flanco noul serviciu de asistenta clienti, care este deschis 24 de ore din 24, toata saptamana, pot spune ca am ramas cu gura cascata de uimire.

"Uite ca se poate si in Romania!", mi-am zis.

Da, uite ca nu ne-au invadat cu totul badarania, nesimtirea, vanzatorii agresivi si impertinenti, care nu dau doi bani pe beneficiarii produselor pe care incearca sa ni le propuna spre cumparare.

In ultima perioada am afirmat mereu ca online-ul poate conduce la Marea Schimbare, la educarea romanilor.

Pana si un serviciu de call center, precum acela de la Flanco, ce poate sa fie apelat usor telefonic, la numerele  037.447.71.00 sau 021.203.81.70, ne poate ajuta in acest sens.

Cand nu stai sa astepti pana cand esti preluat de un operator decat cel mult 10-15 secunde (de multe ori chiar mai putin de atat!), cand ti se vorbeste frumos, pai tu cum ai putea sa nu iti schimbi comportamentul, sa devii si tu mai amabil cu aceia din jurul tau, spuneti si voi?


Testati Serviciul  SUPORT CLIENȚI NON-STOP FLANCO si o sa imi dati dreptate! 

Probabil ca echipa de conducere Flanco a avut ceva de luptat cu mentalitatea romaneasca in materie de atitudine fata de clienti, probabil ca s-au investit si multi bani, ca a fost nevoie de multa logistica, pentru ca nu este usor sa ai oameni pregatiti pe aceste posturi de operatori call center. Nu este deloc simplu nici sa asiguri permanenta non-stop, mai ales ca aceasta activitate este extrem de solicitanta psihic pentru aceia ce o desfasoara, fara doar si poate.

Dar cred ca rezultatele se vor vedea foarte rapid in cresterea portofoliului de clienti pe www.flanco.ro, in numarul de comenzi, in opiniile favorabile de pe retelele de socializare la adresa modernului call center Flanco.

Iata un mic videoclip care vrea sa ilustreze cat de rapid am putut lua legatura cu unul dintre operatori:




Vreti mai multe informatii despre produsele vandute de Flanco? E foarte simplu: sunati chiar acum la 037.447.71.00 sau 021.203.81.70 si le veti obtine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...