duminică, 4 octombrie 2015

Externalizarea serviciilor de curateniei - un metoda buna de reducere a cheltuielilor administrative

Daca ai o firma, indiferent de profilul acesteia, probabil ca ti-ai pus serios problema modului in care se va efectua activitatea de curatare birouri, atat la sediul central, cat si in cele secundare, daca ai norocul sa posezi si asa ceva.




Cu cat firma pe care o conduci este mai mare, cu atat si serviciile de curatenie devin si ele mai complexe, asa incat angajarea uneia sau mai multor persoane, fie ele si foarte harnice, care sa se ocupe de aceste activitati nu prea este viabila.

Cum traim in anul de gratie 2015, ar trebui, spun eu, sa te gandesti serios daca nu ar fi cazul sa procedezi precum occidentalii si sa treci la externalizarea serviciilor de intretinere a spatiului de lucru.

Te va costa mult mai putin, personalul ce va efectua aceasta munca va fi specializat, va folosi produse de curatat si aspiratoare profesionale, iar rezultatul final te va multumi pe deplin: un sediu de firma ce va sclipi de curatenie, in care tu si angajatii tai isi vor petrece cu drag orele de stat la birou.

Daca firma ta se afla in Bucuresti, cu atat mai mult ai nevoie de personal de curatenie calificat, de la o firma de profil, pentru ca va fi si acesta un mod de a te respecta pe tine, dar si de a-ti respecta angajatii. Asta ca sa nu mai vorbim de clientii si partenerii de afaceri care trec pragul companiei tale!.

A face un abonament pentru servicii de curatenie realizate cu o frecventa saptamanala, cu frecventa la 2 zile sau cu frecventa zilnica este o dovada de civilizatie.

Eu ti-as recomanda Clean Solution deoarece au niste preturi foarte bune si am prieteni care deja au apelat la ei pentru a rezolva definitiv aceasta problema spinoasa: curatenia completa a birourilor companiilor pe care le conduc.




De la ei am aflat ca un pachet complet de servicii de curatanie pentru o firme contine in principiu: efectuarea curateniei pe hol, lift, scarile de acces, spalatul si stergerea geamurilor, spalarea pardoselii si mochetei (inclusiv aspirarea acesteia), stergerea prafului, curatarea profesionala a echipamentelor informatice, aerisirea incaperilor firmei, golirea cosurilor de gunoi, inlocuirea sacilor menajeri, iar lista ar putea continua.

Ca preturi, abonamentele pentru serviciile de curatenie efectuate de Clean Solution pornesc de la 2 lei/mp/luna, in functie de frecventa efectuarii curateniei in cadrul firmei, suprafata, activitatile efectuate.

Eu zic ca merita, mai ales ca asa scapi si de grija de a mai plati salarii unor persoane pe care sa le angajezi in firma sa se ocupe expres de realizarea curateniei si nici nu mai ai obligatia sa platesti taxe impovaratoare la stat pentru ele.

Eu zic sa meditezi la cele de mai sus, apoi sa intri pe net pe site-ul cleansolution.ro, ca sa vezi in detaliu cam despre ce e vorba ,si, daca informatiile aflate acolo te-au convins, sa iei legatura cu firma de curatenie amintita, pentru ca vei avea doar de castigat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...