vineri, 23 octombrie 2015

Ai nevoie de un pachet de servicii rent a car? Atunci articol este pentru tine!

Ai observat ca au inceput sa apara deja mai multe  firme de rent a car in Bucuresti, pe masura ce incercam sa ne aliniem si noi pasii la cel al vesticilor?

Asta si pentru ca capitala Romaniei incepe sa fie vizitata de tot mai multi straini, fie ei oameni de afaceri sau turisti, iar un serviciu complet de inchiriere de autoturisme este mai mult decat binevenit.

Curand, dupa ce o sa ne mai creasca nitel nivelul de trai, o sa incepem si noi sa inchiriem masini mai des, cand calatorim in strainatate, in vreo tara mai indepartata, unde nu putem ajunge folosind autoturismul personal.

Oricum, chiar daca este vorba de un strain care ajunge in Bucuresti si doreste sa apeleze la o firma de rent a car sau de noi insine, cei care vrem sa beneficiem de utilitatea incontestabila a unui asemenea serviciu de inchirieri de vehicule in strainatate, ar fi bine sa cunoastem niste mici secrete referitoare la modul in care alegem autoturismul ideal pentru noi.

de regula, cele mai multe firme rent a car au cam aceeasi oferta, de aceea, pentru a opta pentru una dintre ele, ar trebui gasite acele mici detalii care fac marile diferente si ne aduc un plus de beneficii.

Primele intrebari pe care ar trebui sa ni le punem cand inchiriem o masina ar fi urmatoarele:

Care este este masina de care am intr-adevar nevoie? O masina mai scumpa, poate chiar una din clasa lux, pentru a produce uimire celor ce o privesc, sau o masinuta obisnuita, care sa ma ajute sa ma deplasez rapid si in conditii de maxima siguranta acolo unde doresc?

Daca esti om de afaceri si ai o intalnire extrem de importanta, probabil vei alege o masina de lux, care sa iti congere  un aer puternic de seriozitate.

Daca insa esti simplu turist, in vacanta cu familia, un autoturism incapator, nu neaparat foarte scump, unde sa incapa si bagajele (daca vreti sa calatoriti pe cont propriu pe distante ceva mai lungi) este o alegere mai indicata.

Urmeaza mai apoi sa te intrebi daca este masina inchiriata... in "armonie" cu vreme ade afara?

Daca pleci spre cluburile de pe litoral si vrei sa te simti un star, probabil ti-ai dori o decapotabila, dar ce te faci daca vremea este ploioasa? O asemenea varianta ar fi de ales mai degraba in mijlocul verii, decat la inceput de noiembrie!

In functie de traseul dinainte stabilit, ar trebui sa alegem masina si dupa... starea drumurilor, pentru a nu avea intarzieri nedorite, ba chiar si accidente din cauza carosabilului cu probleme.

O masina mare are si un consum de combustibil pe masura. Cautati acea masina care sa va asigure maximum de confort, sa va fie utila, dar si sa aiba un consum rezonabil, mai ales daca urmeaza sa parcurgi multi kilometri cu aceasta.

Poate ar fi bine sa treci pe o hartie tot ce iti doresti de la masina pe care vreti sa o inchiriati, inainte de a trece la pasul urmator: rezervarea acesteia.


Pentru ca traim in era internetului, este usor acum pentru oricine  sa faca o rezervare rent a car online.

Daca locuiesti in strainatate si ai de gand sa vii in Bucuresti in vacanta de iarna, sigur vei avea nevoie de un autoturism pentru vizitele la rude.


La fel si daca esti om de afaceri si vrei sa innchei un contract cu o firma bucuresteana.


Eu iti recomand sa apelezi la compania KoolDrive, care va pune la dispozitie pachete de servicii de tipul rent a car cu adevarat deosebite pe piata romaneasca de profil.

Vei gasi la ei o mare varietate de masini de inchiriat (de la clasa mini pana la clasa SUV), la tarife competitive, in conditiile in care vei putea beneficia de suport de specialitate 24/24 de ore.

De remarcat este faptul ca indiferent de autoturismul ales d ela KoolDrive, nu vor exista pe ele marcaje sau autocolante publicitare cu mentiunea: "rent a car", lucru ce ti-ar putea crea o stare de stanjeneala cand vei rula pe drumurile publice.

Rezervarea se face online si, in afara de datele personale, trebuie precizate exact in formularul de pe site: ziua si ora de livrare, locul de unde vrei sa ridici masina (Bucuresti sau Aeroportul Otopeni), locul si ora unde o vei preda.

In plus, in formular mai exista niste optiuni utile, pe care le poti bifa, in cazul in care doresti: un sofer personal, GPS si/sau un scaun pentru copil.

Pentru mai multe informatii si inchirierea masinii optime pentru tine iti recomand sa acccesezi site-ul kooldrive.ro.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...