joi, 10 aprilie 2014

Iuliana isi cauta rochie pentru banchet

Din pacate o sa termin liceul si va trebui sa imi iau adio de la cei mai frumosi ani din viata.

 M-am  bucurat foarte mult in acesti patru ani in care am avut parte atat de lucruri bune cat si de cele rele, dar  impreuna cu colegii mei am reusit sa trecem peste orice piedica.

Sper sa reusim sa ne regasim mereu  cu acelasi zambet pe buze pe care l-am avut si in scoala si sa incercam sa fim la fel de libertini ca atunci  cand chiuleam de la cele mai importante ore fara sa ne pese. 

Vreau sa caut niste rochite elegante pentru  banchet fiindca urmeaza sa aiba loc banchetul de sfarsit de an la care vom participa cu totii. 

Sunt foarte  fericita ca voi merge alaturi cu colegii mei la acest eveniment la care trebuie sa ne distram foarte mult  fiindca este ultima oara cand putem fi cu totii impreuna. 

 Am gasit aici pe Carmecita niste rochite foarte frumoase. Mi-ar placea foarte mult sa le incerc pe toate  dar nu as avea fondul necesar ca sa cumpar atat de multe rochite.

 Nu mai am foarte mult timp la  dispozitie asa ca trebuie sa ma hotarasc cat mai repede ce rochie voi purta la banchet.

 Nu imi este foarte  usor sa iau aceasta decizie dar impreuna cu prietenele mele sper sa ne punem de acord si sa ne hotaram  toate ce ne vom comanda. Sunt foarte multe haine frumoase iar preturile sunt foarte accesibile mai ales  pe aceste magazine online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...