marți, 6 mai 2014

Peelingul chimic, o metoda de regenerare a pielii

Mezoterapia este un concept foarte interesant in medicina cosmetica si tratamentele  cosmetice. Mezoterapia implica injectii multiple cu vitamine, extracte de plante si alte  grasimi subcutanate, pentru a vindeca tenul.

De asemenea, exista si acest peeling chimic,   care va va ajuta in regenerarea pielii. Peelingul chimic este o exfoliere controlata la   nivelul pielii, prin care se indeparteaza straturile superficiale ale acesteia si se regenereaza  tegumentul inca din cele mai profunde straturi. Acest tratament (peeling chimic) este   compus din acid salicilic si acid glicolic. Puteti efectua Peeling Chimic la Hilmi Medical   Center. 

Hilmi Medical Center este un centru medical foarte dezvoltat, avand in dotare o tehnologie de ultima generatie, capabila sa realizeze operatii profunde si corecte. Hilmi   Medical Center este alcatuit dintr-o echipa de medici profesionisti, cu anii de experienta  si cu notatii excelente atat in Romania, cat si in afara. Hilmi Medical Center colaboreaza   impreuna cu Primaria Capitalei, ONG Sanatate Pentru Viata, Volskbank si Personal  Genetics in a organiza cateva sesiuni educationale in speranta ca romanii vor invata  despre sanatate.

 Lansarea va avea loc in mediul online pe data de 15 mai 2014, urmand o serie   de evenimente flashmob in Mall Vitan pe 21 mai 2014. 

Va asteptam cu drag sa participati  la sesiunile noastre educationale si sa invatam impreuna despre sanatate, despre boli si  simptome si cum le putem preveni. 

Va asteptam la UCR Universitatea Carol Davila intre orele 18:00 si 20:00. Sper sa veniti intr-un numar cat mai mare si sa ne schimbam impreuna  perceptia asupra medicinei moderne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...