miercuri, 19 aprilie 2017

Cum poti cumpara masini second la licitatii online pe o platforma belgiana?

Alege CarsOnTheWeb, vestitul site de licitatii auto, daca vrei ca sa aduci in tara masini second hand, din moment ce inevitabilul s-a produs si, dupa 1 februarie 2017, s-a eliminat taxa de mediu pentru autovehicule.

Macar asa ai garantia ca, fiind importator, nu o sa iei teapa cumparand masini second Nissan, Volvo, sau alte tipuri, cine stie de unde, poate cu probleme mari, multe dintre ele pe care nu le-ai fi putut observa inainte ca acestea sa intre in proprietatea firmei tale.
Ce este CarsOnTheWeb?
Precum multi dintre voi deja stiu, este vorba de o platforma special destinata oamenilor de afaceri care au o firma specializata prin care cumpara si vand masini second hand.
Diferenta dintre a cumpara o asemenea masina in cadrul unor licitatii online organizate de un site cu notorietate pe continentul nostru si alte platforme online este garantia seriozitatii organizatorilor.
Procedura prin care un om de afaceri din tara noastra care activeaza in acest domeniu, al vanzarilor de masini rulate, poate ca sa participe la licitatiile online CarsOnTheWeb este relativ simplu de inteles, fiind extrem de clar detaliata pe platforma mentionata.
Poate ca sa concureze la licitatiile dorite orice dealer auto (firma) romaneasca, daca se inscrie cu denumirea companiei si numarul de inregistrare (cu RO in fata).
Dupa ce si-a facut cont, respectivul businessman poate ca sa analizeze ofertele cu atentie si sa ofere un pret. Suma respectiva trebuie ca sa se incadreze intre pretul minim si cel maxim scontat a fi obtinut de catre vanzatorul autovehicului respectiv.
Ideea este ca nu trebuie ca sa te arunci si sa oferi pentru o masina pretul vizat a fi obtinut de catre vanzator, mai degraba sa incerci ca sa o cumperi cat mai ieftin cu putinta, pentru ca este totusi vorba de un autovehicul second hand, nu de unul nou-nout.

In plus, daca ai oferi direct pretul maxim (chiar daca esti dispus ca sa faci acest lucru in final!), s-ar putea ca sa nu ai competitori in licitatie si atunci dispare placerea jocului, nu mai ai parte de adrenalina si de multumirea ca ai obtinut obiectul pentru care ai concurat dupa o lupta dura cu alti licitatori.
Daca iesi victorios din competitie, o sa primesti un email prin care esti anuntat ca ai castigat licitatia la care ai participat si in circa 2 zile o sa primesti o confirmare de la vanzator (daca accepta) sau o negatie (daca nu e de acord cu pretul oferit de tine).
Dupa cum se observa, spre deosebire de alte licitatii, aici vanzatorul are decizia finala.
Evident, daca iti doresti neaparat ca sa cumperi o anume masina second hand, precum am precizat anterior, poti ca sa oferi pretul cerut de vanzator din prima (sau pe parcursul desfasurarii licitatiei) si sa bifezi optiunea "Place maximum bid immediately".
Dupa aceea, pentru perfectarea propriu-zisa a vanzarii urmeaza partea cu hartogaria (intocmirea actului de vanzare-cumparare, plata pretului) si, desigur livrarea.
Despre aceste lucruri si multe altele, cititi cu atentie maxima explicatiile de pe site-ul de licitatii carsontheweb.ro.
Daca sistemul vi se pare interesant, eu va urez succes la licitat si achizitionat masini rulate din strainatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...