joi, 8 decembrie 2016

DJ sau formatie nunta Bucuresti? Tu ce alegi?

Sa angajez un DJ care sa puna muzica de pe calculator sau o formatie nunta Bucuresti formatialaurentiucaldararu.ro, de exemplu, care sa cante live?
Iata marea dilema de care oricine s-a casatorit in ultima vreme si a decis sa organizeze o petrecere de nunta s-a lovit cand a inceput pregatirile pentru Marele Eveniment.
Orice s-ar spune, e o intrebare la care raspunsul este dificil de dat, de aceea ar fi mai bine ca sa se aiba in vedere mai multe elemente inainte de a face aceasta alegere muzicala, intre DJ si formatie nunta, precum ar fi:
- daca locatia din Bucuresti (sau din localitatea unde se va desfasura petrecerea) este suficient de spatioasa pentru ca o formatie nunta angajata a intretine atmosfera sa aiba loc sa se desfasoare, iar invitatii sa danseze pe rupte;
- daca este vorba de o nunta traditionala, tipic romaneasca, din aceea cu sarmale, unde mesenii vor sa asculte si sa dantuiasca pe muzica populara de petrecere si manele sau, din contra, este vorba de o nunta eleganta, simandicoasa, ori, poate, de o nunta cu o tematica aparte (medievala, romantica, rock, de motociclisti, vamaioti, etc);
- daca invitatii sunt tineri si prefera stilurile moderne de muzica (exista si nunti rock, nu-i asa?) ori sunt de varsta medie si chiar trecuti de a doua tinerete si vor sa asculte mai degraba o muzica "de altadata", lautareasca, de petrecere;
- daca nuntasii si-ar dori sa asculte mai mult hit-uri internationale in original (fie si de pe dvd), ori vor cover-uri interpretate live de solisti romani talentati.
Exista voci care afirma ca au fost partasi la niste nunti cu programe muzicale live ratate, pe motiv ca formatia angajata canta fals ori avea un repertoriu de nunta mult prea sarac. Si, tocmai de aceea ar fi preferabil... calculatorul!
Eu nu sunt de aceeasi parere, desi din cauza bugetului limitat sau chiar a modei, multe cupluri se orienteaza din ce in ce mai mult catre varianta "calculator si DJ", pe motiv ca asa exista siguranta unei varietati de stiluri muzicale cu niste costuri minime.
Totusi, o formatie nunta umanizeaza evenimentul, ii da acel "ceva aparte", ce va fi retinut multa vreme, invitatii participand in cadrul petrecerii respective la un adevarat spectacol live, unde, in calitate de dansatori, se vor simti si ei partasi. 

In plus, un ansamblu de muzicieni experimentati vor avea abilitatea de a sti sa interactioneze cu nuntasii, vor face sa nu existe momente de pauza, de plictiseala, pe parcursul programului, chiar alternand melodii apartinand unor diverse stiluri muzicale.
O asemenea formatie profesionista nunta este cea condusa de catre Laurentiu Caldararu, cu o indelungata activitate muzicala desfasurata in strainatate.




Atat acesta, cat si sotia sa - Nicoleta Beatrice Ciobanu, solista formatiei, sunt angajati ai Ansamblului Artistic al Armatei, ceea ce confirma faptul ca sunt niste muzicieni de valoare.

Cu multe participari la emisiuni de televiziune, ei insisi colaboratori la postul de televiziune ETNO TV, Nicoleta si Laurentiu Caldararu, sunt de o seriozitate profesionala deosebita, asa incat, angajarea formatiei lor la o nunta desfasurata in Bucuresti, in Ploiesti sau chiar in alte localitati din tara, este o garantie ca programul muzical pe care ei il vor prezenta este unul exceptional, despre care nuntasii vor vorbi cu incantare multa vreme dupa terminarea petrecerii.
Desi cheltuiala cu angajarea lor este mai mare decat aceea cu un DJ, merita cu prisosinta a fi facuta, deoarece au in repertoriu piese muzicale extrem de diverse: clasic/evergreen, dance, latino, melodii grecesti, melodii arabesti, muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, pentru ca mirii sa poata alege ceea ce se potriveste in mod particular petrecerii lor.

Pentru detalii puteti sa intrati pe site-ul formatiei "Laurentiu Caldararu": formatialaurentiucaldararu.ro, unde o sa gasiti si multe videoclipuri cu melodii si fragmente din diverse emisiuni unde au fost invitati de-a lungul timpului, asa incat o sa va puteti face o idee despre cum pot aduce componentii bandului amintit un plus de stralucire nuntii dvs.
Daca sunteti in febra pregatirilor pentru nunta si v-ati decis ca o formatie live de nunta este de neinlocuit, sunt alegerea perfecta.

Iata datele lor de contact:
Telefon:
+4 0764 521 351
+4 0730 803 735




E-mail: caldararulaurentiu@yahoo.com
site: www.formatialaurentiucaldararu.ro.

133 de comentarii:

  1. Cred ca ar fii mai bun un dj, fiindca dj ului ii poti spune ce melodii vrei si el le pune exact pe care le vrei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna cand facem alegeri pentru eveniment, trebuie sa ne gandim la invitatii pe care urmeaza sa ii onoram

      Ștergere
  2. Articolul dvs. este foarte util pentru cei ce isi vor organiza petrecerea de nunta, prin zecile de sfaturi foarte valoroase, considerand si trendurile in muzica dar luind in considerare si ofertele de muzica ! va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  3. Artcolul prezinta informatii utile pentru cei ce se pregatesc sa-si serbeze casatoria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intotdeauna cand facem alegeri pentru eveniment, trebuie sa ne gandim la invitatii pe care urmeaza sa ii onoram. Daca majoritatea sunt tineri, se bucura de DJ, daca invitatii sunt din mai multe categorii de varsta, la fel, este bun un mix intre momente live si DJ. Chiar daca sunt din prvincie, as alege formatia Dlui. Laurentiu Caldararu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Veronica 32 Pentru un eveniment cum ar fii nunta o formatie ar fi execelenta pentru un eveniment unic din viata dumneavoastra, iar la un botez care se organizeaza pe timp de zi puteti opta si pentru Dj

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un articol interesant si informativ. Pentru cei in necunostiinta de ideei si nesiguri pe decizii este un foarte bun ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un articol foarte interesant,ii ajuta pe foarte multi oameni!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant...am gasit informatii si sfaturi care ne vor prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu unul as prefera un DJ.. nu stiu de ce, dar.. asta este parerea mea. Oricum, fain articol.

    RăspundețiȘtergere
  11. Informatii importante, as prefera un DJ, care sa tina cont de diversitatea si preferintele invitatilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Froate buna echipa. Un bun augur pentru petreceri. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  13. Un articol de ajutor pt cei ce au de organizat o nuntă. Calculatorul îți asigură într-adevăr o listă cu melodiile preferate, dar autenticitatea, verva și stilul unei orchestre nu pot fi înlocuite.

    RăspundețiȘtergere
  14. Este unarticol de ajutor pt cei ce au de organizat evenimente!!!
    si formatia buna

    RăspundețiȘtergere
  15. Muzicieni profesionisti, solista buna, repertoriu bogat si petreceri garantate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesant...am gasit informatii si sfaturi care ne vor prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Un articol destul de interesant ,plin de informatii utile . Poate ma voi folosi de articol la urmatorul party . :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte interesant acest articol , si frumoase ideei , sunt sigura ca cineva s-ar putea inspira de aici.

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte inetersant articolul. are ideei frumoase. succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca Caldararu face furoruri pe multe pagini de socializare. Este un articol interesant!

      Ștergere
  20. Articolul dumneavoastra este foarte util si foarte bun pentru cei ce isi vor organiza petrecerea de nunta, prin zecile de sfaturi foarte valoroase, considerand si trendurile in muzica dar luind in considerare si ofertele de muzica ! Va multumim foarte mult !

    RăspundețiȘtergere
  21. recomand formatie deoarece totul este live si atmosfera este mult mai calduroasa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Un articol foarte bun,in care gasesti toate informatiile de care ai nevoie.Recomand,pentru o nunta reusita !

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu pot recomanda tot o formatie , pentru ca pana la urma este o nunta nu un club unde vin oameni random..

    RăspundețiȘtergere
  24. Un articol foarte interesant,ii ajuta pe foarte multi oameni!

    RăspundețiȘtergere
  25. articolul este interesant si contine detalii utile pentru cei interesati iar formatia este de exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  26. interesant articol, la o nunta cred ca o formatie care stie sa faca atmosfera este cel mai ok

    RăspundețiȘtergere
  27. Probabil ca as alege ambele variante in tandem. O formatie cu siguranta este o idee buna, insa trebuie cumva sa impaci mai multe gusturi. Multumesc pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  28. Un articol destul de bun pentru cei care acum cauta, dar pentru o nunta cu siguranta o formatie.

    RăspundețiȘtergere
  29. Articolul e util, eu totuși prefer o formație, mai puțin un Dj la așa eveniment

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu as vrea o formați dar și un DJ ar fii ok. La am pățit când am fost nasa as prefera DJ în acest moment au cantat doar muzica populara cei cu muzica asa ca......

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu as vrea o formați dar și un DJ ar fii ok. La am pățit când am fost nasa as prefera DJ în acest moment au cantat doar muzica populara cei cu muzica asa ca......

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunteti o formatie talentata,o sa va recomand cu caldura la evenimente!

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte interesant de ce nu sibun dj?ne plac lucrurile noi la toti.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt de parere ca o formatie este mult mai ok deoarece sunt multe formati care fac atmosfera. In cazul in care iti permiti poti avea si DJ si formatie.
    Avantajul este ca unele formatii canta apoape orice.

    RăspundețiȘtergere
  35. Articolul dvs. este foarte util pentru cei ce isi vor organiza petrecerea de nunta, prin zecile de sfaturi foarte valoroase, considerand si trendurile in muzica dar luind in considerare si ofertele de muzica ! va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca ar fi m.ai de preferat un dj el iti pune orice muzica doresti tu dar o formatie canta doar ce vrea ea :))

    RăspundețiȘtergere
  37. Din punctul meu de vedere un Dj este tot mult mai util la o petrecere deoarece acesta poate dispune de o gama variata de muzica, diferite stiluri adaptate in functie de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  38. Un dj este util la orice eveniment.un articol util in sekectarea dj-ului

    RăspundețiȘtergere
  39. Mie unul mi se pare ca acest task este dea dreptul interesant si educativ si in acelasi timp foarte utilizat de catre tineriti casatoriti

    RăspundețiȘtergere
  40. un dj este mai util,mai ok si atmosfera este cu totul alta acum depinde si de gustul fiecarui om in parte

    RăspundețiȘtergere
  41. Interesant de retinut.Mi-am notat

    RăspundețiȘtergere
  42. Un articol de ajutor pt cei ce au de organizat o nuntă. Calculatorul îți asigură într-adevăr o listă cu melodiile preferate, dar autenticitatea, verva și stilul unei orchestre nu pot fi înlocuite.Sunt de parere ca o formatie este mult mai ok deoarece sunt multe formati care fac atmosfera. In cazul in care iti permiti poti avea si DJ si formatie.
    Avantajul este ca unele formatii canta apoape orice.

    RăspundețiȘtergere
  43. Un articol de ajutor pt cei ce au de organizat o nuntă.Din punctul meu de vedere un Dj este tot mult mai util la o petrecere deoarece acesta poate dispune de o gama variata de muzica, diferite stiluri adaptate in functie de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  44. Un articol interesant si informativ. Pentru cei in necunostiinta de ideei si nesiguri pe decizii este un foarte bun ajutor. O zi buna sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  45. Articolul dvs. este foarte util pentru cei ce isi vor organiza petrecerea de nunta, prin zecile de sfaturi foarte valoroase, considerand si trendurile in muzica dar luind in considerare si ofertele de muzica ! va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  46. Un articol care suscita atentia celor cara nu sunt inca decisi in alegerea variantelor optime de antren muzical al avenimentului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Bun articol, pare atractiv și evident un bun mod de a atrage atenția publicului larg.

    RăspundețiȘtergere
  48. Daca doriti sa aveti o petrecere unica, o nunta de vis, un eveniment de rasunet, la care sa aveti parte de la muzica clasica, dance, ritmuri latino, grecesti sau arabesti, hit-uri romanesti, internationale pana la muzica populara si de petrecere…. ,daca are loc un eveniment important in viata ta … atunci am solutia pentru tine… si este cazul sa te bucuri si sa sarbatoresti! Pentru ca vei avea cert o petrecere reusita si anume …….. Formatia Laurentiu Caldararu! Felicitari pentru articol !

    RăspundețiȘtergere
  49. sunt o echipa incredibilă, succesul lor este definit de trei elemente fundamentale: sinceritate, libertate in exprimare si ridiculizarea prefăcătoriei! Super!

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce bine ca am dat peste acest articol! Prietena mea urmează sa se căsătorească si chiar avea o dilema legata de acest detaliu. Ii voi recomanda si ei articolul si sper sa ii fie util! Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Articolul de mai sus este folositor celor care sunt in cautarea unei formatii pentru nunta.

    RăspundețiȘtergere
  52. Articolul dvs. este foarte util pentru cei ce isi vor organiza petrecerea de nunta, prin zecile de sfaturi foarte valoroase, considerand si trendurile in muzica dar luind in considerare si ofertele de muzica ! va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  53. Articolul este folositor pentru cei care își organizează nunta și au nevoie de o îndrumare la alegerea unei formații sau DJ. Foarte folositor și formația foarte bună pentru un așa eveniment

    RăspundețiȘtergere
  54. O asemenea formatie profesionista nunta este condusa de catre Laurentiu Caldararu, cu o indelungata activitate muzicala desfasurata in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  55. foarte buna formatia
    are un repertoriu bogat si frumos
    eu as alegeo pt nunta mea

    RăspundețiȘtergere
  56. Intotdeauna cand facem alegeri pentru eveniment, trebuie sa ne gandim la invitatii pe care urmeaza sa-i onoram. Daca majoritatea sunt tineri, se bucura de DJ, daca invitatii sunt din mai multe categorii de varsta este bun un mix intre momente live si DJ.

    RăspundețiȘtergere
  57. Este o formatie foarte buna.Trebuie precizat ca are un repertoriu bogat si frumos.Este un articol foarte util!

    RăspundețiȘtergere
  58. Un repertoriu util pentru cei care vor sa se casatoreasca.o gama variata de genuri de muzica

    RăspundețiȘtergere
  59. Un articol cu informatii utile pentru cei care se pregatesc pentru un eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  60. Foarte bine prezentata formatie. Un articol reusit !

    RăspundețiȘtergere
  61. Foarte bine prezentata formatie. Un articol reusit !

    RăspundețiȘtergere
  62. Interesant articol,de luatin calcul.

    RăspundețiȘtergere
  63. Foarte interesant articol !

    RăspundețiȘtergere
  64. Un articol foarte intersant .Personal consider ca un DJ este mai potrivit pentru o petrecere decit pentru o nunta ,dafiecare cu optiunile proprii .Informatiile sunt utile pengru cei care vor avea u eveniment .

    RăspundețiȘtergere
  65. Artcolul prezinta informatii utile pentru cei ce se pregatesc sa-si serbeze casatoria.

    RăspundețiȘtergere
  66. Un articol foarte intersant .Personal consider ca un DJ este mai potrivit pentru o petrecere decit pentru o nunta ,dafiecare cu optiunile proprii .Informatiile sunt utile pengru cei care vor avea u eveniment .

    RăspundețiȘtergere
  67. foarte interesant pentru cei ca cauta o formatie pentru evenimentul loe

    RăspundețiȘtergere
  68. M-am bucurat să citesc o abordare realistă, cu exemplificări din cotidian, relativ la petrecerile de nuntă și activitatea muzicală a formației "Laurențiu Căldăraru".
    Cântă muzică pentru toate gusturile și au un repertoriu bogat.

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  70. Este foarte bine ca cineva inca mai da sfaturi in alegerea unei formatii sau unui DJ la o nunta in functie de locatie, de spatiu si bineinteles de dorintele mirilor pentru ca multe cupluri sunt in dilema cand vine vorba de "marea zi". Foarte utile informatii. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  71. Intotdeauna cand facem alegeri pentru eveniment, trebuie sa ne gandim la invitatii pe care urmeaza sa ii onoram

    RăspundețiȘtergere
  72. Un articol interesant si informativ. Cu ajutorul acestui articol mi-am facut o parere buna fate de un DJ, cred ca el va face mai multa veselie!

    RăspundețiȘtergere
  73. Articol de mare rafinament. Importanta acestuia se va vedea ulterior. Cert este ca articolul este binevenit

    RăspundețiȘtergere
  74. o formatie profesionista care a aparut in multe emisiuni tv,au o muzica buna,atrenanta

    RăspundețiȘtergere
  75. Foarte inetersant articolul. are ideei frumoase. succes in continuar

    RăspundețiȘtergere
  76. Un Articol util pentru cei care au nevoie de asa ceva.Si eu am avut newvoie si am ales formatie:)

    RăspundețiȘtergere
  77. http://www.secretelemamei.info/search?q=DJ+sau+formatie+nunta+Bucuresti%3F+Tu+ce+alegi%3F

    RăspundețiȘtergere
  78. sunteti buni si imi place de voi la maxim sunteti tari bv .

    RăspundețiȘtergere
  79. Este foarte bine ca cineva inca mai da sfaturi in alegerea unei formatii sau unui DJ la o nunta in functie de locatie, de spatiu si bineinteles de dorintele mirilor pentru ca multe cupluri sunt in dilema cand vine vorba de "marea zi". Foarte utile informatii. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  80. formatia ramane mereu cea mai nuna obtiune pentru un eveniment reusit

    RăspundețiȘtergere
  81. Ma bucur ca am descoperit acest site, am obtinut informatiile necesare. Am vazut formatia si la televizor, muzica buna!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Un articol foarte interesant cat si informatiile din el. Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  83. Foarte interesant articolul. Mi-a fost de folos. Va sunt recunoscator!

    RăspundețiȘtergere
  84. Cred ca o formatie este mult mai ok pentru nunta.

    RăspundețiȘtergere
  85. O formatie care face o atmosfera extraordinara.

    RăspundețiȘtergere
  86. Interesant si foarte de ajutor celor care urmeaza sa faca pasul cel mare. Personal, as opta pentru o formatie. Multumim pentru articol, succes!

    RăspundețiȘtergere
  87. Aticolul dvs este foarte util. Acumja pot sa ma decid si eu mai bine pe viitor ce voi face. Dar tot mniste lautari merg mai bine:)) Ei stiu sa faca atomsfera mai altfel, mai romaneasca as putea spue, dar na pentru tinerii din ziua de azi e ok si DJ.

    RăspundețiȘtergere
  88. Articol foarte interesant. Este foarte util pentru cei ce au de organizat o nunta

    RăspundețiȘtergere
  89. foarte buna articol! Sunt de acord cu formatia la nunta, acestia mentin atmosfera.
    Unde este muzica buna este si voie buna

    RăspundețiȘtergere
  90. Un articol foarte interesant,ii ajuta pe foarte multi oameni!

    RăspundețiȘtergere
  91. Consider ca acest articol este ideal pentru tinerii ce vor sa se casatoreasca. Acestia pot lua idei utile ce pot fi folosite la nunta. Felicit astfel de initiative si doresc ca ele sa se multiplice.

    RăspundețiȘtergere
  92. Repertoriul formatiei e mult mai flexibil
    Solista comunica foarte bine cu publicul și ii anima petrecerea
    E mai romantic

    RăspundețiȘtergere
  93. Excelent articol!!Imi place formatia!!

    RăspundețiȘtergere
  94. O nunta nu este nunta reusita fara o formatie de top.

    RăspundețiȘtergere
  95. O formație muzicală de calitate este o garanție a reușitei unei petreceri de calibru. Celelalte aspecte organizatorice, deloc de neglijat, sunt prezentate succint în acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  96. Un articol foarte interesant, unde ne sunt prezentate informatii foarte precise. O nunta fara muzica nu exista si de aceea formatia reprezinta o reusita a unei petreceri. In articol sunt prezentate pe scurt aspectele organizatorice.

    RăspundețiȘtergere
  97. Incet, incet, se vor impune profesionistii in organizarea nuntilor, evenimentelor, etc. Vremea diletantilor este pe duca.

    RăspundețiȘtergere
  98. Foarte inetersant articolul. Are ideei frumoase. Succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  99. Articolul este foarte util si foarte bun pentru cei care doresc sa isi organizeze nunta! Mulțumesc pentru sfaturile valoroase!

    RăspundețiȘtergere
  100. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  101. O formatie minunata imi place

    RăspundețiȘtergere
  102. Un articol fooarte interesant si util!

    RăspundețiȘtergere
  103. Articolul este foarte util. Este util mai ales pentru cei ce vor sa faca nunta.

    RăspundețiȘtergere
  104. Mie mi se pare mai frumos cu formatie, e alta atmosfera, articolul este interesant si util.

    RăspundețiȘtergere
  105. Nu ocoliți formația. Reușita este garantată ! O formație muzicală de calitate este o garanție a reușitei unei petreceri de calibru. Celelalte aspecte organizatorice, deloc de neglijat, sunt prezentate succint în acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  106. Formația este șmecheră rău dar este sufetul petreceri in orice tara si oraș este șmecheră rău așa ca o susțin si o recomand mult sucess

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...