duminică, 6 noiembrie 2016

YO la 60 de ani!!!

Siropul meu de fructe favorit provine din Austria si se numeste YO. Sigur l-ati vazut si voi prin supermarket si poate l-ati si cumparat pentru a-l savura pe indelete cu toata familia.

Este si normal, deoarece reprezinta un adevarat deliciu pentru papilele gustative ale acelora ce il consuma.
Copii, parinti sau bunici, toti sunt innebuniti dupa siropul natural de care va spun, indiferent ca sunt ai ai siropului de zmeura, soc, coacaze negre, capsuni, fructe de padure, cirese, mar & plante aromatice sau ai formulei multivitamin.
Garantia calitatii sale deosebite este data si de cei 60 de ani de traditie, dar si de inovatiile pe care le-au adus producatorii in decursul timpului: in special in privinta recipientului sucului, care in prezent are dop antipicurare si poate sa fie turnat in mod dozat in pahar sau... in deserturi. Pentru ca da, siropul este atat de bun incat gospodinele deja il pun si in produsele dulci pe care le prepara (mai ales de Craciun si Anul Nou).
Cei de la YO au lansat iubitorilor de sirop o provocare: sa isi faca o lista scurta cu cinci obiective de indeplinit pana cand vor implini si ei 60 de ani. Interesant, nu-i asa?

Iata comunicatul lor in acest sens:
" „După 60 de ani de experiențe, brand-ul YO Sirop de fructe lansează consumatorilor săi următoarea provocare: să-și toarne un pahar de sirop YO cu apă minerală și să se lase purtați de gustul copilăriei. Pasul următor ar fi să ia o hârtie, să scrie toate experiențele pe care și-ar dori să le trăiască până la 60 de ani, iar apoi să păstreze hârtia într-o cutie de amintiri, sticluță cu mesaje sau într-o carte. Aceste rezoluții pot deveni astfel niște obiective pe termen lung.”  
Campania „60 de ani de experiențe” se va desfășura pe pagina oficială de Facebook a brandului YO Sirop de fructe în perioada 7 octombrie-7 noiembrie 2016.



Lista mea scurta:

- si la 60 de ani sa fiu la fel de tanara spiritual ca si acum;
- sa imi pastrez pe cat posibil frumusetea fizica, inclusiv prin apelarea al chirurgia estetica daca este cazul;
- sa am aceeasi familie fericita ca si acum;
- sa merg macar intr-o croaziera, alaturi de iubitul meu sot;
- sa particip la cat mai multe tabere de dezvoltare spirituala, alaturi de prieteni dragi.

E o lista simpla, nu-i asa?
Cu siguranta o voi indeplini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...