joi, 3 noiembrie 2016

O agentie de traduceri cu certificare ISO pentru firmele din sectorul 5!

Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca a ajuns asa o mare problema ca sa gasesc un traducator cu adevarat bun, care sa imi faca o traducere la urgenta a unor documente de business din olandeza in romana!
Norocul meu a fost ca am gasit, dupa lungi cautari pe internet, nu un birou de traduceri banal (a se citi un absolvent de filologie autorizat care lucreaza acasa ca liber profesionist), ci Agentia de Traduceri Syncro Translation Services, ce ofera servicii de calitate deosebita, argumentata si prin faptul ca au si certificare ISO 9001:2000. Ea colaboreaza cu peste 3000 de traducatori din peste 100 de tari.



Ce reprezinta acest standard de calitate: ISO 9001:2000?
Este un sistemul de Management al Calitatii ce asigura integritatea fiecarui proiect in parte si calitatea fiecarei traduceri, printr-o monitorizare atenta pe fiecare etapa, din momentul preluarii lucrarii de la clienti si pana la predarea acesteia in forma finita.
Un Project Manager coordoneaza acest proces, asa incat traducerea finala sa fie una exceptionala, atat calitativ, cat si din punctul de vedere al livrarii prompte.
In cazul meu, era vorba de niste niste documente foarte importante, expediate de o companie cu care eu, in calitate de agent economic roman, colaborez si care stateau la baza unor viitoare afaceri internationale pe care urmeaza sa o demaram impreuna in curand.
Am fost extrem de multumita de colaborarea mea cu Syncro Translation Services si m-am bucurat ca se afla si in apropierea sediului firmei mele, asa incat prevad ca voi mai apela si in viitor la ei pentru diverse traduceri specifice companiilor, incepand cu planuri de afaceri, acte constitutive, hotarari judecatoresti de natura comerciala si orice alte tipuri de documente.
Este dificil sa gasesti niste traducatori cu adevarat competenti cand este vorba de acte specifice de business, mai ales daca firmele respective activeaza in domenii strict specializate, precum: constructii, aviatie, fizica, optica, petrol si gaze, industria lemnului, industria usoara, industria metalurgica, industria navala, energie, industria alimentara, industria auto, inginerie, telecomunicatii, chimie s.a.m.d.
Iata ca la Syncro Translation Services gasesti in randul celor peste 3000 de traducatori colaboratori, atent selectionati, inclusiv traducatori nativi, ce pot sa rezolve cele mai spinoase aspecte pe care le poate avea o traducere in ceea ce priveste terminologia si localizarea.
Agentia de Traduceri de care va povestesc se afla situata in imediata apropiere a Liberty Center Mall, centrul comercial din sudul Bucurestiului, situat în cartierul Rahova, zona Trafic Greu - Electromagnetica.
Mai precis Syncro Translation Services isi are sediul in Calea Rahovei 266-268, Corp 60, etajul 1, camera 11, sector 5.
Va invit sa  contactati si voi echipa lor de traducatori, daca aveti de tradus la cele mai inalte standarde de calitate, diverse documente de business. Veti fi extrem de multumiti de calitatea serviciilor prestate si de livrarea foarte prompta a lucrarilor de traducere respective!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...