joi, 10 noiembrie 2016

Madeira - o bucatarie la comanda cu aer exotic

Am comandat mobila bucatarie moderna la comanda de la Unican pentru ca suntem in plin proces de reamenajare a apartamentului nostru, iar odaia de preparat mancarea si luat masa cu familia in mod cotidian reprezinta, precum se stie, cea mai importanta incapere din casa.

Bucataria este locul unde experimentam noi feluri de mancare, unde ne strangem cu totii seara povestind ce am facut la locul de munca sau la scoala, este locul unde punem la cale cele mai grozave planuri pentru zilele si lunile ce vin, locul unde mai stam la o sueta cu vreo prietena sau vreo vecina la o cafea. 

Ce mai, bucataria este dintr-un anumit punct de vedere centrul casei! Asadar, merita cu prisosinta si sa fie mobilata intr-un mare fel! Cu o bucatarie la comanda!

De multa vreme ne doream sa apelem la Unican pentru a ni se realiza de catre specialistii de acolo mobila de bucatarie la comanda visata, dar de-abia in toamna aceasta am reusit sa adunam banutii necesari.

Pentru ca, trebuie sa recunoastem cinstit,  aceste bucatarii la comanda costa un pic mai mult decat cele pe care le poti cumpara "de-a gata", din magazinele de mobila din oras sau de pe net.

Este si normal, pentru ca o mobila bucatarie la comanda se face fix dupa dimensiunile camerei cu aceasta destinatie din casa unde va fi amplasata, nu trebuie taiata, innadita, precum una din comert care, vrei-nu vrei, are niste marimi prestabilite, aproape mereu foarte diferite de ceea ce are nevoie clientul. 

Din colectia de mobila bucatarii la comanda 2016 - Unican am ales, dupa lungi sfatuiri cu familia, modelul Madeira.



Acesta mobila de bucatarie la comanda contine: o masca chiuveta, un corp incastrare cuptor, un corp cu 3 sertare, o coloana incorporare frigider, un scurgator pentru vase si unul de pahare, un corp incorporare hota, un corp depozitare cu o usa, un soclu PVC Rehau cu garnitura siliconata, un blat si un inaltator blat - Rehau cu garnitura siliconata.

Aceasta este propunerea standard, de la care se pleaca, deoarece, ca orice mobila bucatarie la comanda, dimensiunile sunt acelea stabilite dupa niste masuratori exacte.
Materiale de calitate, un proces de realizare a mobilierului de bucatarie la inalte standarde de exigenta tehnica, proiectare, design, finisaje exceptionale, iata cu ce se dferentiaza Unican de competitorii sai.
Abia asteptam ca o vedem montata la noi in apartament, inainte de Sarbatorile de Iarna!
Va arata cu adevarat senzational!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...