joi, 10 noiembrie 2016

Esti afacerist si vrei o traducere engleza romana de calitate? Iata unde trebuie sa te adresezi!

traducere profesionala romana engleza este absolut necesara in cazul unor documente de afaceri cu parteneri straini, de aceea este imperios necesara apelarea la o agentie de traduceri foarte buna, chiar si daca este vorba de o limba de larga circulatie internationala, pe care din ce in ce mai multi romani incep sa o cunoasca foarte bine.
Academia de Traduceri, iata o companie de prestigiu care in cei zece ani de cand s-a infiintat, a devenit renumita si pe  nisa mentionata: Traduceri Bucuresti pentru Business.


Serviciile de traducere engleza romana si traducere romana engleza sunt aici executate impecabil de catre profesionistii ce isi desfasoara activitatea in cadrul firmei mentionate.
Echipa de traducatori a fost aleasa cu maxima atentie, in special dintre acei lingvisti, foarte experimentati, care au largi competente inclusiv in cunoasterea unor domenii strict specializate, precum ar fi:  finante si banci, drept, aeronautica, fizica si optica, petrol si gaze, constructii, energie, industria alimentara, industria textila, metalurgie,  IT & software, industria auto, inginerie, telecomunicatii, chimie si stiinte, fashion si produse de lux, medicina si farmacie.


Specialistii ce lucreaza in cadrul Academiei de Traduceri pot sa faca rapid, cu maxim profesionalism, orice traducere engleza romana si traducere romana engleza, dintr-un evantai larg de acte de business, de la contracte, acte constitutive ale diverselor persoane juridice,  rapoarte, documente privind investitiile, studii de fezabilitate, corespondenta de afaceri, inscrisuri din sfera vanzarilor.
Academia de Traduceri Bucuresti este o compania de prestigiu care isi sprijina activitatea pe mai multi piloni esentiali, care o ajuta sa se diferentieze net in acest domeniu special de servicii, unde concurenta este tot mai dura, acela de traducere profesionala engleza romana si romana engleza al actelor de business.
Astfel, buna pregatire profesionala se dubleza de un know how de varf in materie de traduceri, iar serviciile de traducere  oferite sunt unele integrate, complexe.
Managementul de proiect este un punct cheie in asigurarea calitatii , iar in cazul traducerilor profesionale de afaceri esentiala in activitatea de traducere este esentiala si garantarea confidentialitatii, deoarece, mai mult decat oriunde, in cazul in care discutam de business, orice informatie secreta poate ca sa conduca la pierderi financiare grave.
De ce sa apelezi la Academia de Traduceri, daca esti om de afaceri si vrei o traducere profesionala engleza romana sau romana engleza?

Pentru ca vei avea lucrari de calitate traduse ultrarapid, la un cost foarte mic, cu o calitate garantata de ISO 9001 si ISO 15038, realizate de catre traducatori experimentati, multi dintre ei autorizati de Ministerul Justitiei.
Daca esti antreprenor chiar merita sa apelezi la serviciile Academiei de Traduceri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...