miercuri, 19 noiembrie 2014

Produse dermatocosmetice cu colagen de la VECTEM SA pentru sanatatea pielii si parului tau!

In ultima perioada si mentalitatea romancelor in materie de produse de infrumusetare s-a modificat radical, asa incat au inceput sa renunte tot mai mult la cosmeticele clasice, ce pot avea efecte devastatoare asupra sanatatii pielii, unghiilor, parului lor,  in favoarea dermatocosmeticelor.

Ce sunt dermatocosmeticele?

In linii generale, dermatocosmeticele sunt produse de beauty care pun mare accent pe sanatatea acelora ce le folosesc, de aceea, inainte de a fi lansate pe piata, fac obiectul unor studii stiintifice aprofundate, pentru a reduce la minim efectele negative pe care multe cosmetice clasice le pot provoaca.

Net superioare acestora din urma, dermatocosmeticele, in imensa lor majoritate, nu contin parabeni, sunt noncomedonice, hipoalergenice si se recomanda a fi utilizate atat pentru intretinerea cotidiana, dar si in calitate de „suplimente speciale” in tratamentul diverselor afectiuni localizate la nivelul pielii, parului sau unghiilor.

Indicat este, desigur, ca inainte de a ne cumpara asemenea produse de beauty revolutionare, sa facem o vizita la medicul dermatolog, deoarece el ne poate sfatui cel mai bine care ar fi dermatocosmeticele cele mai indicate fiecareia dintre noi. La urma urmei, pot fi considerate, fara a gresi prea mult, medicamente de ingrijire a frumusetii noastre si de pastrare a sanatatii capilare si tegumentare. 


Unele dintre cele mai interesante propuneri referitoare la dermatocosmetice vine de la firma Vectem, care ne recomanda sa folosim cu incredere  produse cu colagen, pentru ca tenul si parul nostru, supus atator factori nocivi, sa isi regaseasca vitalitatea de altadata.

Produsele dermatocosmetice Vectem – o garantia a frumusetii si sanatatii pielii si parului tau!

Gama Xheken include in acest sens o crema cu colagen hidrolizat, cu proteine cuaternare care protejeaza si favorizeaza refacerea parului prin absorbtia acestora la nivelul cuticulei si cortexului. 

 Xheken capilar este un produs ce poate sa fie folosit in doua moduri: ca balsam de par sau ca masca.






Xheken solutie de colagen hidrolizat cu aloe vera pentru ingrijirea si protectia pielii si parului este un alt produs deosebit de solicitat de catre cliente, datorita efectelor sale deosebite:


  • intarzie formarea ridurilor;
  • efect cert de netezire si reintinerire a pielii;
  • amelioreaza congestia pielii dupa epilat sau expunere la soare;
  • in timpul verii, aplicata anterior expunerii la soare, permite pielii sa dobandeasca un bronz uniform, in timp ce este si o pavaza de nadejde impotriva deshidratarii si a eritemului solar;
  • repara si intareste firele de par deteriorate sau care au tendinta de rupere.



Si, nu uitati: produsele cu colagen Xheken se gasesc in farmacii!

Un plus al produselor Vectem este pretul accesibil, de aceea, le recomand cu multa caldura chiar si femeilor care, desi nu dispun de venituri substantiale, isi doresc si ele sa fie nu doar frumoase, precum starurile din reviste, ci si foarte sanatoase. 

Gamele de produse Vectem sunt un ajutor de nadejde in aceasta directie.

Incercati-le si nu veti regreta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...