duminică, 23 noiembrie 2014

Cauti un carucior pentru copii multifunctional? Il gasesti in magazinul online Marisuca.ro!



Prietenii mei dragi, Iulica si Stelian, sunt de anul acesta fericitii parinti ai unui baietel adorabil, care le-a umplut viata, asa cum nu ar fi crezut vreodata niciunul dintre ei.

Ii cumpara celui mic cele mai frumoase lucrusoare, cele mai nostime jucarii, cele mai bune alimente pentru bebelusi, pentru ca Ionut, copilasul lor sa creasca mare, cat se poate de sanatos si fericit.

Zilele trecute, ca tot a fost nebunia asta de Black Friday, m-au intrebat cam ce carucior le-as recomanda eu sa ii cumpere celui mic, deoarece nu reusesc deloc sa se hotarasca asupra modelului, chiar de au colindat prin mai multe magazine de profil si mall-uri bucurestene.

Sincer, e si greu sa alegi dintre atatea propuneri de carucioare copii multifunctionale ori simple, tip sport sau clasice.

Cum internetul face de-acum parte din viata multor romani, deci si a mea, am deschis iute site-ul marisuca.ro, locul virtual unde stiam ca voi gasi in mod sigur ceva potrivit pentru Ionut, copilasul Iulicai si al lui Stelian.

Dupa vreo jumatate de ora de analizare atenta  a ofertelor de la sectiunea carucioare copii, ne-am oprit in final la un carucior modular Simplo 2 in 1, multifunctional, lesne manevrabil si al carui landou se poate preschimba usor in carucior sport si invers, dupa dorinta si situatie.

Cat este inca sugar, Ionut o sa se poata bucura de un landou confortabil, care o sa ii pastreze corecta zona lombara, iar mai apoi se va transforma intr-un scaun (sezut) de carucior comod, pe masura ce bebelusul prietenilor mei va depasi 6 luni.

Spatarul landoului se poate inclina dupa necesitate, iar sasiul caruciorului este extrem de stabil, lucru foarte important la un asemenea mijloc de transport pentru bebelusi.

Caruciorul multifunctional pe care l-am ales cu prietenii mei este in conformitate cu toate normele europene de siguranta in materie, deoarece rotile din fata au sistem de blocare, iar rotile din spate sunt dotate cu frana. Nu lipsesc nici suspensiile, de aceea, parintii lui Ionut nu trebuie sa se teama de terenul accidentat, cand vor pleca la plimbare cu Ionut prin parcul din apropierea blocului in care locuiesc.






Caruciorul modular Simplo 2 in 1 are si o foarte utila copertina cu ferastruica, care la primavara il va proteja pe cel mic de vant si de periculoasele radiatii solare.





In plus, caruciorul multifunctional are si o serie de accesorii deosebite: o husa de iarna capitonata, o husa de ploaie, o plasa anti-insecte, plus centuri de prindere a copilului in 5 puncte, reglabile in inaltime, precum si un cos de cumparaturi de dimensiuni mari.

Saptamana care urmeaza il vor comanda cu certitudine online, pentru ca le-a placut foarte mult.

Daca si dvs. doriti pentru copilasul dvs. un carucior deosebit, va invit sa intrati chiar azi in magazinul virtual Marisuca.ro, pentru ca o sa gasiti in mod cert ceva care sa va placa, indiferent de bugetul de care dispuneti, data fiind gama extrem de bogata de produse disponibila pe site!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...