sâmbătă, 29 martie 2014

Zboruri ieftine in Italia

Cand vrei sa vizitezi o tara straina, primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul este mijlocul de transport. Unii merg cu masina personala, altii cu masina unei cunostinte, altii cumpara bilete de avion sau autocar.

 Alegerile le faci in functie de posibilitati si de oportunitati.

Daca vrei sa mergi in Italia ai mai multe posibilitati, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Daca mergi cu masina personala ai avantajul de a te deplasa usor in tara respectiva, insa consumul de benzina te va costa mai mult decat ar putea fi un pret bilet avion Bucuresti-Catania

Daca mergi cu masina unui prieten, vei pierde mult timp pe drum, timp pe care il poti petrece vizitand. Oricum, trebuie sa-i dai si prietenului respectiv o suma de bani macar pentru benzina. Cursele de autocar sunt ieftine, insa multi nu le prefera datorita faptului ca in autocare sunt multi oameni, de toate felurile, si de multe ori te poti supune unor anumite riscuri.


Cea mai buna solutie ramane in cele din urma o cursa aeriana. Zborurile sunt mult mai sigure, oamenii sunt mult mai civilizati si poti gasi cu usurinta un zbor ieftin Bucuresti - BolognaCel mai neplacut intr-o astfel de situatie este sa-ti fie frica. Dar, vei vedea ca nu este deloc rau sa zbori. In plus, la bord sunt persoane specializate care te vor ajuta in problemele pe care le poti avea.


Fa cea mai potrivita alegere astfel incat sa te poti bucura de zilele libere pe care le ai si sa te relaxezi cat mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...