joi, 20 martie 2014

Magazinul de Flori, alegerea norocoasa a lui Vlad de Ziua Femeii


Datorita faptului ca weekendul acesta, mai exact sambata, este pretioasa zi de 8 martie a trebuie  sa ma interesez de unde o cumpar si eu flori pentru toate fetele care ma inconjoara. 

Asa ca am inceput   sa cutreier prin florariile din oras, dar mi se parea complicat sa cumpar atatea flori si sa le inmanez  personal fiecarei domnisoare sau doamne in parte, asa ca m-am gandit sa caut o florarie online, de unde as putea da doar comanda si curierul ar face treaba in locul meu. 

Desigur ca o sa ia si cate un pupic, si acela tot in locul meu, dar asta nu ma deranjeaza absolute deloc.

Tot cautand, am dat peste site-ul  Magazinuldeflori.ro, pe unde am inceput sa caut pret buchet lalele deoarece acestea erau florile pe care  vroiam sa le fac cadou doamnelor si domnisoarelor de 8 martie. 

Am uitat totusi sa va spun ca am ales  ceva cu mult mai special pentru mama mea careia i-am cumparat si vreau sa i-l inmanez personal un   buchet de crini imperial superbi.

Stiu de foarte mult timp ca acestea sunt florile preferate ale mamei mele si sper sa se bucure si de data asta cum o face de fiecare data cand ii duc flori. 

Pentru mine este un  obicei foarte frumos si foarte important acesta de a imparti flori in luna martie. Este ceva deosebit sa vezi atata fericire in chipul unei persoane atunci cand primeste chiar si o banala garoafa. Ma face sa ma  simt mult mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...