miercuri, 26 martie 2014

Aventurile mele cu o placa video

Am un telefon Samsung s7562 si doresc sa il vand pentru a-mi lua ceva mai performant. 

Nu stiu cati bani sa cer pe el, pentru ca nu sunt specializat in domeniu si nu am nici cea mai mica idee despre preturile actuale ale telefoanelor. 

Asa ca am deschis al meu laptop Lenovo si am intrat pe internet sa caut preturi la telefoane... 

In timp ce cautam, am observant ca display-ul laptopului meu incepe sa se tot stinga si sa se aprinda de cateva ori, pana cand a cedat de tot si a ramas inchis. 

Nu am stiu ce sa fac, i-am dat un restart, l-am deconectat de la curent si l-am deschis din nou, dar tot nu a vrut sa mai porneasca.

L-am dus la un service specializat si ei mi-au spus ca placa video s-a ars si ca nu au niciuna sa mi-o inlocuiasca, dar m-au sfatuit sa merg acasa si sa caut pe Google urmatoarele cuvinte: placa video Evomag si sa imi aleg de acolo modelul dorit, deoarece sunt ieftine si bune. 

Am facut ce mi-au spus si mi-am comandat o placa video. Imediat dupa ce a ajuns la mine, am plecat cu ea la service-ul respective si le-am inmanat piesa. Mi-au spus sa astept o scurta perioada de timp pe un scaun, pana ce ei o sa-mi repare laptopul. 

Nu ma asteptam sa se miste asa repede, de aceea ca m-au surprins cand au venit la mine in 10 minute cu laptopul functional. Le-am platit si am plecat acasa... Mai apoi am reusit sa vand si telefonul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...