vineri, 14 aprilie 2017

Cursuri de calificare acreditate? Iti recomand unul de peisagist floricultor!

Ati auzit pana acum de cursurile de calificare CPPAlexanders?

Daca nu, va povestesc eu in continuare despre ele, cu focusare pe unul dintre ele, cu puternice accente primavaratice, tocmai bun a fi urmat, asadar, in aceasta perioada a anului. 
Un curs de peisagist floricultor, precum este acela oferit de catre Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s chiar merita urmat, deoarece asa se pot obtine niste competente deosebite in domeniul executarii unor compozitii decorative floricole, intretinerii spatiilor verzi si ingrijirii florilor si arborilor.

Ce este mai frumos, mai interesant, decat sa lucrezi intr-un domeniu unde lucrezi cu plantele, spuneti si voi?
Acest curs este acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si poate sa fie urmat de catre persoanele ce vor sa isi faca o cariera de succes in acest domeniu, atat de incitant, al imaginarii si alcatuirii in concret a unor proiecte deosebite de ordin floricol, realizate cu ajutorul plantelor din diferite specii.

Dar si iubitorii obisnuiti de flori si arbusti pot urma acest curs, daca isi doresc sa invete cum sa isi organizeze mai bine gradina personala, sa creeze niste spatii de vis in curte, precum au vazut in diverse reviste sau in seriale cu mare audienta.

Pentru aceia ce vor sa se inscrie la acest curs trebuie precizat faptul ca acesta dureaza in principiu doua luni si jumatate si ca poate sa sa fie urmat doar de catre aceia care au absolvit cel putin invatamantul general de opt clase, daca vor sa primeasca un certificat de absolvire la final.
Fiind un curs acreditat, precum va imaginati, necesita la inscriere sa depuneti si un dosar care sa includa anumite acte: fotocopii de pe cartea de identitate, certificatul de nastere, certificatul de casatorie (daca este cazul si daca persoana ce doreste sa devina peisagist floricultor si-a schimbat numele de familie in urma casatoriei), acte de studii din care sa rezulte ca a urmat cel putin invatamantul general obligatoriu in Romania, plus o adeverinta in original, obtinuta de la doctorul de familie, din care sa rezulte ca poate sa urmeze acest curs.
Ce-i drept, aceleasi cerinte sunt necesare si daca persoana vrea sa isi amenajeze de unul singur ulterior propria gradina si de aceea decide ca participe la acest curs, dar nu este nimic dificil sa depui aceste acte, dupa opinia mea.

Un curs de peisagist floricultor costa doar 445 de lei la Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s, asa incat chiar merita ca sa il urmati.
Exista si niste facilitati in achitarea lui, care constau in urmatoarele: la inscriere se platesc doar 50 de lei, restul de 395 de lei urmand a fi achitati in rate, pe perioada de desfasurare a cursului propriu-zis.
Cursul de peisagist floricultor poate sa coste chiar mai putin de 445 de lei, daca sunteti elev sau student la zi, somer sau lucrati ca muncitor necalificat in domeniul acesta. Mai precis, beneficiati din partea Centrului de Pregatire Profesionala Alexander's de o reducere de 10% din pretul initial.

Profitati si urmati acest curs mai deosebit in paleta de cursuri romanesti acreditate, deoarece nu stiti niciodata unde o sa va duca viata.
O prietena de-a mea, absolventa de medicina, plecata definitiv in strainatate in urma cu vreo opt ani, acum se ocupa de cu totul altceva, gasindu-si vocatia reala la 35 de ani: mai precis amenajarea spatiilor verzi si a gradinilor particulare, dar si de aranjamente floricole la hoteluri, conducand de vreo doi ani cu entuziasm o afacere de succes cu acest obiect de activitate.

Asadar, nu poti sa banuiesti niciodata ce iti aduce ziua de maine.

Ce ziceti, nu ar fi grozav ca sa dobanditi competente de peisagist floricultor?

3 comentarii:

  1. As dori sa stiu daca mai faceti cursuri de peisagist floricultor. Sunt interesata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra pe pagina lor de contact si intreaba-i direct completand formularul de acolo:-)

      Date de contact:

      CPP Alexander's

      ADRESA
      SOS.MORARILOR, nr. 2B, sector 2, Bucuresti

      TELEFON

      Fix: 0212550151

      Telekom 0768109560, 0768102944, 0768102933

      Vodafone 0722359465

      Orange 0741039165

      E-MAIL
      contact@cppalexanders.ro

      Ștergere
  2. Buna ziua.
    O noua grupa de peisagist floricultor a inceput saptamana trecuta,daca mai sunteti interesata va asteptam la inscriere cat mai curand!
    http://www.cppalexanders.ro/curs-peisagist-floricultor/

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...