duminică, 26 martie 2017

De ce sa iti faci un blog de mamica?

Dhost gazduir epentru blog parenting
DHost iti ofera gazduire gratuita in Romania pentru blogul personal, asa incat ar fi o idee grozava, daca stai acasa si ai grija de cel mic in aceasta perioada, ca sa iti incepi o cariera fulminanta in blogging.
Nici nu stii cat te poate ajuta un asemenea demers, atat in cresterea moderna a copilului tau, dar si pentru un eventual job viitor in mediul online (si nu numai)!
Pentru o mamica tanara, in 2017 a avea un blog de parenting este aproape un must have!
Daca iti place sa scrii si ai un pic de talent literar, daca gramatica limbii romane nu iti ridica niste probleme insurmontabile, poti sa devii treptat o bloggerita de succes, citita de mii sau chiar zeci de mii de internauti, ba chiar poti ca sa obtii castiguri substantiale din aceasta activitate placuta, pe care o poti desfasura chiar de la tine de acasa.
De ce te invit ca sa accesezi link-ul dhost.ro?
Pentru ca acolo este site-ul unei companii cu acelasi nume - DHost, care ofera celor interesati servicii profesionale platite de gazduire web, inregistrare domenii, optimizare SEO si web design, dar si hosting gratuit pentru incepatorii ce de-abia si-au lansat un blog sau un site personal si vor ca sa il mentina la nivel de hobby, nu sa il monetizeze neaparat.
Pachetul pentru incepatori gratuit DHost include:
  • 300 MB spaţiu;
  • 5GB trafic lunar;
  • 1 Domeniu găzduit;
  • 1 Bază de date;
  • 3 Adrese email;
  • 3 Utilizatori FTP;
  • Panou control cPanel;
  • CloudFlare;
  • Softaculous.
Poate multe dintre aceste beneficii gazduire web, de care poti profita in mod total gratuit, nu iti spun inca mare lucru, daca nu esti familiarizata cu domeniul, dar iti garantez ca, daca pasiunea pentru blogging te va acapara, o sa intelegi la ce se refera fiecare dintre ele mai rapid decat iti imaginezi acum. Internetul este cea mai importanta sursa de informare, asa incat explicatiile pe care le vei gasi in acest sens sunt doar la un click distanta de tine.
Daca iti vei dori, ceva mai tarziu, ca sa iti faci si un site de prezentare personala, un soi de carte de vizita virtuala, specialistii de de la DHost iti pot oferi si servicii web design Romania profesioniste, la cele mai convenabile preturi, pe care cu siguranta ti le vei putea permite, deoarece, daca o sa ai multe vizite pe site, vor sosi si oameni care te vor plati ca sa scrii despre firmele si produsele lor, te vor invita ca sa testezi anumite produse si sa publici pareri corecte despre ele.
hosting romanesc ieftin

In plus, plata pentru crearea unui site pe DHost, pentru o inregistrare de domeniu propriu sau pentru un pachet platit de hosting, o poti face inclusiv prin metoda PayPal, asta daca ai deja cativa dolari sau euro in contul tau si nu stii unde si cum sa ii cheltuiesti mai eficient.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...