joi, 15 septembrie 2016

Halate medicale ieftine, de calitate, se pot comanda online. Afla unde!

"Halate pentru medici poti sa comanzi online de pe site-ul dispotrading.ro!", i-am dat eu solutia salvatoare vecinei mele Gratiela, care ma intreba de curand daca stiu vreun loc in Bucuresti de unde poate sa isi cumpere echipament de protectie sanitara pentru orele de laborator si de practica in spital.
halate medici Missena

Nu, inca nu este medic, doar studenta, dar stiti si voi ca un doctor nu e doctor cu adevarat, nici un student medicinist student la Medicina, daca nu are si  cateva halate medicale pe masura.
Stiam ca in magazinul Dispotrading se gasesc halate medicale, pentru ca am facut un curs de masaj in urma cu ceva vreme si ni s-a cerut si noua sa purtam halate medicale la orele de practica.
Si eu am dat atunci din colt in colt, nestiind de unde sa imi procur unul,  noroc cu nepotica mea Viviana, care mi-a zis ca ea si-a cumparat astfel de echipament de protectie de la un magazin online, pentru orele de chimie de la liceu.
Probabil ca multe cabinete medicale isi cumpara tot de acolo nu doar halate medici, dar si bonete pentru doctori si asistente, botosi de unica folosinta, saboti medicali, manusi chirurgicale, produse de hartie si lavete s.a.m.d.
Avand in vedere ca un halat medic marca Missena, de foarte buna calitate, poate sa fie achizitionat cu un pret modic, ce porneste doar de pe la 24 de lei fara TVA, mi se pare si normal ca multi dintre aceia ce lucreaza in sistemul sanitar (si nu numai) sa apeleze la ei.
Aceste halate medici se vand intr-o diversitate de culori si marimi, iar in plus, la solicitarea clientilor, ele pot sa fie si personalizate.
Aceia ce acceseaza site-ul Dispotrading.ro vor vedea ca este extrem de usor sa faci  o comanda:
  • alegi pur si simplu din categoria "Domeniu medical"  tag-ul "halate medicale";
  • selectezi de pe pagina respectiva tipul de uniforma sanitara de care ai nevoie (mai precis codurile halatelor medicale respective), numarul  de bucati dorite si marimea acestora;
  • pentru echipament de protectie medical personalizat  ii contactezi pe cei de la firma pe email sau telefonic, pentru a se stabilli cum se cuvine toate detaliile.
Transportul produselor comandate se va face gratuit,  daca valoarea lor depaseste 250 lei si adresa de livrare se afla in Bucuresti.
Asa stand lucrurile, nu-i asa ca merita, daca esti student medicinist sau absolvent sa iti cumperi un halat medic de la Dispotrading?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...