luni, 16 noiembrie 2015

Vrei sa iti dezvolti afacerea? Gandeste-te la relocarea firmei!

"Blexy Trans Speed mutam firme!" Iata solutia perfecta, daca te-ai decis sa fii si tu in trend si sa iti relochezi afacerea, chiar acum, la final de 2015.




Care sunt motivele ce te-ar putea face sa iei taurul de coarne si sa schimbi locul si norocul firmei pe care o conduci?

In primul rand, faptul ca, probabil, ai observat deja, multe companii, daca beneficiaza de un start bun, incep sa se dezvolte vertiginos inca din primul an de la demararea activitatii.

Iar aceasta inflorire se traduce printr-un numar mai mare de angajati, pe masura ce creste si numarul de clienti.

Mai ales daca firma ta este una IT, din domeniul medical, al serviciilor financiare, juridice, sau de asigurari, probabil ca anul acesta ai inceput sa simti acut lipsa de spatiu in birouri, dar si necesitatea gasirii unei locatii mai bune, care sa iti aduca o vizibilitate mai mare in sectorul in care activezi.



Daca ne uitam putin pe sondajele realizate de specialistii in imobiliare in ultima perioada o sa observam ca tot mai multe companii iau in calcul o relocare a afacerii deoarece acest lucru conduce la o optimizare a cheltuielilor.

Si este un lucru de la sine inteles, in conditiile in care se tinde spre o concentrare a intregii afaceri intr-un singur bloc de birouri, in loc sa existe in afara de sediul principal si o serie de sedii secundare, raspandite prin alte sectoare ale Capitalei.

Nu doar ca este mai usor de coordonat activitatea in acest mod, dar se economisesc si o parte din banii dati pe mai multe contracte de inchiriere.

Iar acesti bani pot fi investiti mai cu folos in crearea unor conditii mai bune pentru angajati (cresterea confortului din spatiile de lucru, achizitionarea de aparatura moderna etc.)

Ce-i drept, nu e lucru usor sa gasesti locatia ideala pentru compania pe care o conduci, care sa fie si bine pozitionata fata de mijloacele de transport in comun (in special metrou, pentru ca stim cu totii cum este traficul rutier in Capitala si ca uneori este mai bine sa lasi masina personala sau de serviciu acasa, daca vrei sa nu intarzii la birou!). 

Mai putem adauga si apropierea de unitatile de invatamant (gradinite, scoli, pentru angajatii care au copii mici), dar si de salile de fitness sau diverse cluburi selecte (cu avize de functionare ISU, evident!).

Descoperirea unui asemenea spatiu pentru mutarea firmei tale este un demers demn de Sherlock Holmes, mai ales cand ai un buget pentru chirie limitat, dar cu determinare si ajutor specializat din partea unei companii imobiliare bune il poti afla.

Daca si proprietarul locatiei va fi unul ok, chiar nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa semnezi contractul de locatiune cat mai curand, pentru ca in 2016 se preconizeaza o criza a spatiilor de birouri.



Daca te sperie o mutare acum, in prag de iarna, nu trebuie sa iti faci griji. 

O solutie foarte buna este sa apelezi la o firma care muta firme (frumos joc de cuvinte, nu-i asa?).  De exemplu la Blexy Trans Speed care, poate rezolva aceasta problema chiar si intr-o singura zi, profesionist si deloc scump. Pretul pentru o relocare nu este deloc mare, avand in vedere ca oamenii ce lucreaza acolo sunt experti in domeniu.

Firma de mutari afaceri de care va povestesc este deja de un deceniu pe piata romaneasca de profil si asigura celor interesati un pachet complet de servicii: consultanta prealabila, stabilirea unui plan de actiune personalizat, necesarul de   materiale pentru impachetat obiectele de birou, transportul mobilei si al echipamentelor din vechea locatie pana la cea noua, montajul acestora la punctul de destinatie.

Cum se poate realiza mutatul intr-o singura zi?  Usor! Pentru ca firma are in dotare autovehicule  cu volumul cuprins intre 20mc si 40mc, iar echipele care realizeaza operatiunile descrise mai sus chiar eu o mare experienta, asa incat stiu exact cum trebuie sa procedeze pentru ca serviciile pe care le presteaza sa fie de cea mai inalta calitate.

Asadar, dupa ce ati aflat si semnat contractul de inchiriere pentru spatiul de birouri ideal pentru necesitatile firmei dvs., urmatorul pas este sa ii contactati pe aceia de la Blexy Trans Speed pentru ca asa o sa scapati de stresul relocarii la final de 2015. 

Spor in afaceri!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...