vineri, 31 iulie 2015

Oriflame te transforma in vara 2015 intr-o DIVA!

Zilele trecute am primit noul catalog Oriflame, de care aflasem deja de la Ramona Coara, Marketing Communications Manager, printr-un comunicat pe care cu generozitate mi l-a trimis acum vreo doua saptamani.

Desi este vara, iata ca provocarea celei de-a zecea campanii Oriflame ne duce cu gandul intr-o lume plina de rafinament, de lux si eleganta.

The ONE este o gama de produse cosmetice mereu surprinnzatoare, care poate transforma rapid orice femeie intr-o  stea de cinema, intr-o diva in adevaratul sens al cuvantului.




Cu ajutorul trusei de spancene pentru finisare profesionala, cu unul dintre rujurile si rimelurile 5-in-1, la care adaugam o crema de protectie The ONE revolutionara, cu factor de protectie (absolut necesar pe canicula aceasta!), schimbarea este senzationala pentru acelea ce isi vor procura aceste articole Oriflame, must have-uri in vara lui 2015.



Sigur va doriti si voi produsele mentionate mai sus, asa cum ati vrea sa fiti la curent cu tot ce apare nou in materie de cosmetice Oriflame, brandul atat de iubit de catre noi, romancele.

Si pentru ca este atat de indragit, va destainui un secret: cel mai simplu pentru a fi mereu informata este... sa deveniti reprezentant Oriflame!

Vino si tu in echipa celor mai buni, vino in THE ONE TEAM ROMANIA!

O sa arati spectaculos mereu, o sa te distrezi si o sa interactionezi cu o multime de oameni, o sa castigi si bani din aceasta activitate, careia ii poti dedica atat timp cat vei dori tu.

Nimic nu este mai frumos decat sa fii si tu o rotita din compania multinationala Oriflame!

Nu ai nimic de pierdut, doar de castigat!

Este vorba de inceperea unei afaceri complete, fara a fi nevoie sa risti ceva sau sa faci cheltuieli impovaratoare.  Poate sa fie sansa ta de a te descoperi pe tine insati, asa cum esti tu de fapt: puternica, razbatatoare, avida de a avea succes, sa trezesti in tine resurse nebanuite, sa simti ca traiesti cu adevarat, regasindu-ti stima de sine, pe care, in ultima vreme, poate si datorita crizei economice, ai cam pierdut-o, recunoaste.

Intra pe site-ul dedicat tuturor femeilor, theoneteam.ro si acolo poti sa afli toate informatiile necesare, poti sa le scrii un mail celor de la Oriflame, poti sa vezi ce produse noi au mai aparut pe piata in ultima perioada, sa rasfoiesti online ultimul catalog, ba chiar sa citesti o scurta istorie a infiintarii brandului acesta, cunoscut astazi in intreaga lume.




Exista si un program de bun venit pe site, pe care te las sa il descoperi singura, la sectiunea Oportunitati, cu surprize foarte placute.

Mai iti recomand sa te inscrii si pe pagina lor de Facebook pentru ca o sa descoperi o comunitate minunata, care te va primi cu multa caldura in mijlocul ei.

Cu produsele Oriflame frumusetea ta va fi pusa in valoare, iar lumea va fi chiar si cu un strop  mai frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...