sâmbătă, 27 iunie 2020

Purificatoare de aer, accesorii utile în lupta cu noul coronavirus


De la momentul declanșării pandemiei de coronavirus, tot auzim din partea medicilor recomandarea că este bine să asigurăm în spațiile interioare, în care stăm o perioadă mai îndelungată o bună ventilație naturală (cel mai bine prin deschiderea ferestrelor pentru a intra aerul și soarele), pentru că în acest fel scadem riscul de a răspândi virusul și ne putem păstra o atitudine pozitivă chiar și în condițiile actuale.

Dacă nu este încă posibil acest lucru, atunci ne vin în ajutor performantele purificatoare de aer de la TC Romania Crown Cool.

Ce sunt purificatoarele de aer?

Purificatoarele de aer sunt dispozitive de igienizare a incintelor care în această perioadă au fost extrem de căutate atât de către persoanele fizice, dar și de către agenții economici, în încercarea lor disperată de a găsi cele mai bune soluții pentru a ține piept acestei boli înspăimântătoare care a speriat întreaga planetă: Covid-19.

Aceste echipamente de purificare a aerului din încăperile unde stăm mai multă vreme sunt, în general, compuse dintr-unul sau mai multe ventilatoare și anumite componente de filtrare. 

În fapt, aceste ventilatoare aspiră aerul din incinta în care sunt amplasate, iar sistemul de filtrare reține diverși poluanți, după care eliberează în încăperea respectivă aerul curățat. Aparatele pe care le găsiți la TC Romania Crown Cool au un sistem de filtrare Pro-life în 3 etape și o eficiență de filtrare de 99,995%.

Un purificator de aer este cu atât mai bun, cu cât este capabil să rețină mai mulți poluanți și microorganisme periculoase pentru oameni și animalele de companie.

Vestea proastă este aceea că noul coronavirus se transmite prin contact direct, de la persoană la persoană sau atingând diverse suprafețe, contaminate cu picături încărcate cu virusuri expulzați prin tusea sau strănutul persoanelor infectate.

Așadar, purificatoarele de aer sunt foarte bune, merită cumpărate, dar nu înlocuiesc igiena strictă a mâinilor și a suprafețelor!

Problema este că aceste picături pot pluti în aer până la o distanță de patru metri, chiar mai mult după unii specialiști. Prin urmare, cele mai eficiente măsuri pentru evitarea infectării sunt izolarea, distanțarea socială și obligatoriu spălarea mâinilor și dezinfectarea spațiilor și suprafețelor.

Purificatoarele de aer reușesc să împrospăteze aerul dintr-o încăpere și chiar să rețină particulele mai mari de praf pe care se pot găsi, eventual și viruși.

Capacitatea de curățare a aerului variază mult de la model la model: dacă există purificatoare de aer care atrag aerului, altele sunt limitate la aerul care circulă în apropierea dispozitivului.

Găsiți purificatoare aer performante, perfecte inclusiv pentru unitățile HoReCa, la TC Romania Crown Cool. Vă invit să le studiați și să comandați modelul care vă este cel mai util. Mai ales că și prețul de comercializare este unul foarte atractiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...