sâmbătă, 18 iunie 2016

Scapa de igrasie comandand pachete termoizolatii online!

Vecinul meu Costica are mari probleme in dormitor cu igrasia de pe pereti, de aceea se uita acum dupa pachete termoizolatii, doar, doar o sa gaseasca o oferta convenabila ca pret, pentru ca are un salariu minim pe 

Blocul nostru nu este reabilitat, pentru ca avem ghinionul sa locuim in sectorul 6 al Capitalei. Dupa cum se prea bine stie, in ultimii ani am avut un primar-fantoma, iar cel de dinainte se ocupa mai mult de impartit contracte grase apropiatilor, decat de a se ocupa de problemele cetatenilor de rand.

Igrasia asta este tare pacatoasa. A incercat Costica s-o biruiasca cu tot soiul de produse minune, le stiti si voi prea bine din reclamele televizate de la televizor, dar in cazurile grave ele nu fac fata.

Cum are si un copilas de doar 2 anisori, trebuie sa rezolve grabnic problema igrasiei, pentru ca o boala de plamani a celui mic sau o alergie a acestuia i-ar mai trebui acum! Sa trebuiasca sa il interneze, iar acolo sa mai ia si vreun virus intraspitalicesc, pentru ca va dura mult si bine pana cand dezinfectantii vor avea calitatea necesara, iar peretii si mobilierul unitatilor spitalicesti vor fi curatati de microorganismele periculoase.

Asadar, cel mai bine este sa elimine cauza ce i-ar putea imbolnavi baietelul: sa anihileze igrasia.

I-am recomandat din acest motiv sa nu mai caute pe la mall-uri polistiren, polistiren expandat, polistiren extrudat, adeziv polistiren sau termosisten, ori altele asemenea, ci sa le comande online.

Iese mai ieftin si in ceea ce priveste pretul efectiv al acestora, cat si cu transportul la domiciu, avand in vedere ca nu are masina personala.

Au pe site-ul depozit-online.ro pachete termoizolatii la un superpret, pornind de la 13,49 lei si pana pe la 60,30 lei (pentru 1 metru patrat).

Ca exemplu, pachetul de termoizolatii cel mai ieftin contine: polistiren expandat EPS 70 EQUATOR 50 mm, adeziv pentru polistiren ECO PLACOFIX (5 kg pentru 1 metru patrat de termoizolatie), lasa din fibra de sticla 1x50 m si diblu polistiren.

La pagina dedicata fiecaruia dintre aceste pachete clientii pot sa afl asi instructiunile de utilizare.

Daca si voi aveti probleme cu igrasia din apartament, intrati pe depozit-online.ro si alegeti-va pachetul de termoizolatii preferat. Veti reduce cu pana la jumatate consumul de energie termica la iarna si veti scapa si de igrasie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...