marți, 8 decembrie 2015

O idee smart pentru cresterea calitatii vietii tale: fa-ti un abonament de servicii de cleaning la domiciliu!

Vin Sarbatorile si este obligatoriu sa primesti energiile benefice ale unui nou inceput de an intr-o casa sclipind de curatenie.

Pentru rezultate excelente, mai ales daca ai si invitati de Craciun sau Anul Nou, cea mai buna metoda este sa apelezi la o firma care ofera servicii calitative de curatenie domiciliu in Bucuresti.

Stiu, o sa spui ca asa cum faci tu ordine in casa nu poate face nimeni, dar daca stai nitel sa te gandesti, in zilele noastre femeile merg la serviciu, nu au norma intreaga de gospodine. Fac si ele ce pot, cand pot, cum pot, dar cand vad prin telenovele cum arata o casa cu adevarat curata, parca nu se simt confortabil.

Si, daca stai sa te gandesti, nici nu costa atat de mult precum ne-am putea imagina in primul moment sa apelam la o echipa de profesionisti in cleaning.

De exemplu, daca iti faci un abonament lunar la firma bucuresteana Class Cleaning, pentru doar 330 lei pe luna o sa beneficiezi de o curatenie saptamanala de zile mari, care ii va lasa uimiti pe toti aceia ce iti vor trece pragul. Inclusiv pe vecinele tale care se vor intreba mirate cum de reusesti sa ai o casa curata precum o farmacie, in conditiile in care petreci si 10-12 ore la birou si mai ai si un copil scolar acasa.

firme curatenie domiciliu


E secretul tau si trebuie sa recunosti ca este extrem de valoros. Intram deja peste cateva saptamani in 2016 si trebuie sa ne adaptam vremurilor: nu avem voie sa ne risipim timpul liber pe activitati casnice nesuferite. Este mai important sa petrecem clipe de neuitat cu prichidelul nostru, nu spaland geamuri sau dand cu aspiratorul prin casa!

Incetul cu incetul o sa ne aliniem si noi modei occidentalilor care pretuiesc orice moment liber si vom incerca sa dam valoare secundelor, minutleor, orelor, o sa incepem sa ne traim viata, nu sa lasam viata sa ne traiasca ea pe noi.

Unii vor spune ca 330 de lei este totusi un pret cam mare pentru bugetul romanilor, dar daca incepem sa socotim cat ne costa materialele consumabile (solutii diverse de curatat mobila, tapiteria, lavete, bureti, rezerve pentru mop, solutii de dezinfectat grupurile sanitare, faianta, gresia, clantele, intrerupatoarele, diversele obiecte folosite frecvent, precum telefonul fix, aparatura electrocasnica, solutii pentru tinut praful cat mai mult la distanta), dar si efortul fizic pe care trebuie sa il depunem pentru a face curatenie la domiciliu, o sa avem o mare surpriza.

Plus ca, in mod sigur, noi nu vom putea sa cumparam cele mai eficiente solutii pentru curatenie, profesionale, cu un grad de toxicitate scazut si fara efecte negative asupra membrilor familiei noastre sau a iubitelor animale de companie, pe care le crestem in apartament, noi orasenii.


Asadar, va sfatuiesc sa luati si voi serios in calcul in aceste zile sa va faceti un abonament lunar la Class Cleaning pentru ca veti putea astfel sa va bucurati de o calitate a vietii mai buna in caminul vostru, de un confort sporit intr-un mediu lipsit de praf, bacterii si acarieni, cu niste costuri foarte mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...