miercuri, 5 februarie 2014

Beneficiile dansului, ca mijloc de relaxare modernaTi-ai dorit vreodata sa cauti un stil placut si util de a te relaxa?  Cu siguranta! Toti ne dorim acest lucru!

Insa, in zilele noastre, oamenii s-au saturat sa se relaxeze doar prin clasicele  plimbari, citit sau uitat la tv. 

Deseori, ei opteaza pentru dans. De ce dans? Pentru ca dansul este o forma utila si placuta de relaxare. 

Daca esti o persoana care iubeste sa socializeze, sau este timida si isi doreste sa scape de inhibitii, dansul este ideal. 

El ajuta la o mai buna cunoastere de sine, la relatiile interpesonale si la cresterea stimei de sine. Dansul este extrem de benefic pentru sanatate intarind oasele si eliminand stresul si depresia.

 Specialistii spun de asemenea ca el previne afectiunile psihiatrice, mentine o silueta frumoasa si incetineste procesul de imbatranire. Acestea, dar si multe alte beneficii pot fi obtinute prin dans daca alegi sa mergi la diverse cursuri sustinute de scolile de dans. 

Cauta dansul care iti place cel mai mult, care ti se potriveste cel mai bine si nu ezita sa te inscrii la cursuri chiar acum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...