vineri, 30 iunie 2017

Siropuri Ingerasul - Dacia Plant pentru sanatatea copilului tau!

Copilul tau are nevoie de calciu pentru dezvoltarea lui armonioasa?

Alege sa-i cumperi mai degraba un sirop 100% natural, decat medicamente de sinteza din farmacie.

O varianta foarte buna ar fi Siropul Minerale Ca, Mg, Vitamina D3 din gama Ingerasul, de la Dacia Plant.




Ingredientele acestui sirop sunt perfect asimilabile de catre organismul in formare al micului vostru si sunt urmatoarele:

- alge marine calcaroase Aquamin (pulbere);
- citrat de magneziu anhidru (pulbere);
- vitamina D3 (colecalciferol);
- catina;
- ulei esential de portocale;
- fructoza.


Mai exact, o lingurita (5 ml de sirop) contine 100 mg calciu elemental, 50 mg magneziu si 100 UI vitamina D3.

Este bun si pentru dinti si oase, dar si ca ajutor de nadejde in afectiuni mai grave precum: spasmofilie, tetanie, crampe musculare.

Restul produselor oferite de Ingerasul - Dacia Plant va las ca sa le descoperiti voi, intrand pe site-ul companiei producatoare.

Daca nu stiati, brandul acesta brasovean, implineste anul acesta 15 ani de la infiintare si in decursul timpului a ajutat multi copii ca sa isi intareasca imunitatea si sa lupte cu vitejie cu ajutorul plantelor impotriva bolilor copilariei (incepand cu viroze, gripe, dar si alte afectiuni mai grave).




Va invit ca sa le cumparati si copiilor vostri asemenea leacuri naturiste ce au la baza retete vechi sau noi, extrem de eficiente si la niste preturi mai mult decat accesibile.

In plus, peste cateva zile Dacia Plant vine si cu o surpriza pentru toti clientii sai prezenti si viitori: un concert aniversar cu intrarea libera sustinut la Brasov, in Piata Sfatului, pe data de 2 iulie, incepand cu ora 19,00.




Formatia Phoenix va fi prezenta ca sa va incante. Daca locuiti in Brasov sau va petreceti concediul estival in zona, nu ezitati sa participati si voi al acest eveniment deoarece o sa aveti parte de o seara de duminica remarcabila.
Ne intalnim acolo!

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...