miercuri, 12 aprilie 2017

Hoverboarduri la reducere cu 40%, in oferta de Pasti!

Se pare ca tehnologia a navalit in ultima vreme peste noi mai ceva decat Cascada Victoria, dovada ca deja pustanii pe hoverboarduri nu mai sunt o raritate nici prin orasele din Romania.
Un picut mai avem pana cand hoverboard-ul plutitor din filmul SF "Inapoi in viitor" va fi un inlocuitor uzual al modelelor actuale, cu atat mai mult cu cat, inca din 2015 Lexus deja anunta ca prototipul de skateboard magic a fost deja realizat.
Totusi, pana cand asemenea gadgeturi WOW vor fi produse pe scara larga, iar pretul va fi accesibil si iubitorilor de hoverboarduri din Romania, tot cele "clasice", care ating solul, sunt in prezent la mare cautare.
Intr-un fel chiar este mai bine asa, pentru ca, trecerea la nivelul urmator, al unui hoverboard de tip OZN, cere si o foarte buna coordonare, o buna dexteritate in mentinerea echilibrului.
Daca inca nu sunteti inca posesorii unui asemenea aparat de locomotie fantastic pentru deplasarile urbane, ar fi timpul ca sa va cumparati unul.
Nu sunt adepta achizitionarii de gadgeturi din supermarketuri, mai ales cand este vorba de produse speciale, fie si pentru simplul motiv ca nu prea arata ca pretuiesti cum se cuvine un asemenea articol (precum un hoverboard), daca il inghesui intr-un carucior de shopping, alaturi de caserole cu mici, legaturi de marar sau borcane cu zacusca (fie ea si bio!).
Alege mai bine un magazin de hoverboarduri specializat, unde poti ca sa ai parte inclusiv de consultanta profesionista, inainte de a cumpara un asemenea mijloc de transport rapid prin jungla citadina.
rt.PNG
MonkeyBoard.ro este un asemenea magazin online unde vei gasi cele mai noi gadgeturi aparute, ti se va raspunde prompt la orice intrebare legata de hoverboarduri, plus ca vei putea trai o experienta inedita, daca vei alege un produs de aici, aparte prin performante, dar si printr-un design uimitor si culori cu un impact vizual inegalabil.
In plus, clientii Monkeyboard.ro beneficiaza si de o garantie de 24 de luni la produsele electrice achizitionate, de livrare gratuita la comenzi de minim 600 de lei, precum si de service garantie si postgarantie.
Preturile sunt extrem de accesibile, iar in aceasta perioada, premergatoare Sarbatorilor Pascale, beneficiezi si de discounturi atractive la hoverboardurile din oferta.
Exista chiar o reducerei spectaculoasa de 40% la modelul Grafitti Cool Hoverboard 10 inch. In loc de 2499 lei , il puteti cumpara in aceasta perioada cu 1000 de lei mai ieftin, doar la 1499 lei!
Hoverboard_9a
Autonomia produsului Grafitti Cool Hoverboard 10 inch este de pana la 20 de km la o singura incarcare completa (timp de 2 ore).
Eu zic ca ar trebui ca sa vorbiti rapid cu Iepurasul poznas ca sa vi-l aduca de Pasti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...