marți, 18 aprilie 2017

Camasi barbatesti: criterii de alegere

Cum alegem cele mai bune camasi de barbati?
Probabil ai impresia ca doar alegerea unei rochii este dificila, ca in situatia in care vrei sa cumperi niste camasi de barbati lucrurile sunt mult mai simple... Nu e deloc asa...

Exista niste regule generale, ce trebuie respectate, dar si niste reguli specifice, pentru ca acest articol vestimentar sa fie exact pe dimensiunile persoanei care o va purta, sa i se potriveasca perfect.
Din categoria regulilor de baza la cumpararea unei camasi barbatesti iata doar pe cele mai importante:
- camasile ideale sunt nu neaparat acelea laudate de producatori, ci acelea ce permit o gama completa de miscari, care nu te strang la piept, spate sau la subsuori;

- inainte de a cumpara o camasa barbateasca, analizati cu grija finisajele si daca, mai ales, cusatura de la umeri se afla in partea superioara a acestora;
- gulerul camasii trebuie nici sa nu stranga, nici sa nu fie prea larg; daca vreti, verificarea se face la fel ca si in cazul in care alegem... o zgarda pentru un caine (scuze pentru comparatie!!!): trebuie ca sa puteti introduce doua degete in interiorul gulerului cand acesta este incheiat;
- manecile camasii nu trebuie ca sa stranga, dar nici sa arate lalai, sa nu fie gata sa pocneasca, chiar daca o vorbim de o camasa slimfit, nici sa nu fie atat de largi incat sa para ca purtatorul ei este in convalescenta dupa o boala grea, care l-a facut "sa intre la apa" (el, nu camasa!).
In privinta culorilor, camasile masculine sunt in prezent in nuante extrem de diverse, dar vedetele incontestabile, raman totusi camasile negre.

Ele nu sunt, desigur, o alegere de zi cu zi, dar exista trucuri pentru a le face sa se integreze bine chiar si in niste outfit-uri care sa nu para prea izbitoare vizual.
O varianta ar fi sa se poarte o camasa neagra cu un costum bleumarin, adaugand elegantei o nota mai prietenoasa.
Multi barbatii se tem de culori pastelate, mai ales de culoarea roz, dar exista combinatii deosebit de frumoase, care ii pot determina pe unii ca sa renunte la plictisitorul alb.

O camasa roz pal se poate alatura fericit unui costum bleumarin sau gri deschis, mai ales in sezonul estival, oferind purtatorului o aura luminoasa, tinereasca.
Pe site-ul HaineSelect.ro gasiti o oferta variata de camasi pentru barbati, la preturi excelente, atat uni, cat si in carouri sau cu imprimeuri florale, de vara.

Preturile sunt foarte bune, transportul gratuit pentru comenzi ce depasesc 250 de lei, returul este garantat, iar livrarea se face rapid, prin GSL Curier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...