luni, 20 martie 2017

Un panou scolar din pluta, foarte util in camera copilului tau!

Au acum la Zenon.ro, magazinul online de articole de birotica si papetarie, panouri scolare la niste preturi excelente, asa incat ar fi si pacat sa nu achizitionati micutilor vostri asemenea produse utile.

Le-ati vazut in filme cu siguranta, pentru ca ele sunt o prezenta cotidiana in multe case din strainatate.
Chiar asa: un panou de pluta pentru afisaj este foarte util si in camera copilului, nu doar in clasa, la scoala, deoarece el il ajuta pe cel mic in foarte multe feluri: sa fie ordonat, dar si sa isi planifice diverse activitati pe care doreste ca sa le intreprinda in viitorul apropiat.
Dar cate utilizari nu se pot da unui asemenea obiect!
Pe un panou de pluta, copilul tau poate ca sa isi  etaleze o colectie de nasturi, o colectie de ilustrate sau, de ce nu, pozele din tabara ori de la serbarea de sfarsit de an.
Tot aici, isi poate gasi locul si orarul scolar, dar si mesajele importante pe care vrei ca sa i le lasi cand pleci la job.
Pluta este un material cald, cu o textura rugoasa, speciala, un pic retro, dar si moderna in acelasi timp.
Un panou scolar se poate transforma cu putina imaginatie intr-un obiect de decor grozav, daca il impodobim cu ajutorul hartiei colorate si cu niste figurine decupate din carton mai gros sau tot din pluta, ba chiar si din lemn.
Avand in vedere ca pluta ne duce cu gandul la padure, se pot lipi pe el si cateva crengute si frunze de toamna uscate, pentru a realiza un tablou autumnal in culori delicate.
Pe un asemenea panou de afisaj scolar se pot fixa si liste plastifiate cu formule de matematica sau chimie, pentru a fi mai usor retinute de catre cel mic, verbele din limba engleza ce urmeaza ca sa fie invatate pe dinafara, o poezie mai dificil de retinut sau un cantecel care i-a placut foarte mult copilului tau.
Evident, un panou scolar de pluta se poate transforma ca prin minune si intr-un dreams chart, pe care cel mic sa isi lipeasca imagini cu planurile lui pentru urmatoarele 3 luni, 6 luni sau chiar un an.
Panourile de pluta de la Zenon au o garantie extinsa in prezent la 5 ani si sunt comercializate intr-o paleta de 25 de modele, dintre care clientii le pot comanda online pe acelea care li se par cele mai potrivite ca dimensiuni si aspect.
Exista panouri de pluta cu rama din lemn, dar si panouri de pluta cu rama din aluminiu, iar ca dimensiuni ele sunt extrem de diverse: de la 60 x 45 cm , pana la 120 x 180 cm.
Chiar este foarte util un asemenea panou scolar din pluta, iar de pe site-ul zenon.ro il puteti cumpara acum foarte ieftin.
Va invit asadar ca sa il comandati-l chiar azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...