miercuri, 22 martie 2017

Aparat eficient impotriva rozatoarelor si insectelor periculoase din gospodarie

Unele dintre cele mai vandute dispozitive din magazinul online fara-daunatori.ro sunt, fara indoiala, performantele aparate impotriva rozatoarelor, ce inglobeaza o tehnologie germana performanta, conforma cu toate recomandarile UE actuale in privinta acestor produse.
Nu e lucru simplu ca sa lupti prin mijloace ecologice, delicate, impotriva micilor dusmani care tind sa ne invadeze proprietatile, rontaind mai ceva decat in desenele animate cam tot ce prind, inclusiv firele electrice, nu doar alimentele din camara.
Dintre cele mai performante dispozitive  ce se pot comanda pe site-ul amintit, Fara-Daunatori.ro,  aparatul cu ultrasunete anti-rozatoare si insecte Transonic Pro a intrunit aprecierile multor clienti ce l-au testat deja in gospodariile lor.
El functioneaza pe baza de ultrasunete si pune pe fuga atat rozatoarele mai mici sau mai mari, cat si anumite specii de insecte, pe o arie extinsa, de pana la 500 de mp.
Transonic Pro poate deveni spaima rozatoarelor din diferite specii: soareci, sobolani, dar si veverite, dihori si chiar lilieci.
In plus, el are eficienta dovedita si impotriva unor insecte nesuferite si periculoase pentru sanatatea omului, precum ar fi:  anumite tipuri de insecte taratoare, purici si gandaci de bucatarie.
Ultrasunetele pe care le emite dispozitivul Transonic Pro au efect focusat catre sistemul nervos central si auditiv al vietatilor amintite, care simt un disconfort atat de accentuat cand este pus in functiune, incat aleg sa iasa cat mai rapid din aria de acoperire a respectivului aparat contra daunatorilor.
Cel mai interesant este faptul ca, asa cum procedam cu un aparat de radio, putem schimba si frecventele dispozitivului Transonic Pro, in raport de specia de daunatori pe care vrem sa o alungam definitiv de pe proprietatea noastra.
In acest sens, aparatul dispune de 3 frecvente de lupta, setabile manual de catre utilizator:
  • 20-45 kHz, utilizata impotriva puricilor, capuselor si insectelor taratoare;
  • 18-45 kHz, utilizata impotriva paianjenilor si insectelor taratoare;
  • 3-45 kHz, utilizata impotriva rozatoarelor mari, soareci, sobolani, veverite, lilieci.
Nu doar frecventa se poate regla usor la acest aparat contra rozatoarelor si insectelor, ci si intensitatea sunetului emis.

Astfel, pozitia INCET pentru ultrasunete va acoperi  maxim 300 mp, MEDIU pentru ultrasunete combinate cu sunete percepute si de om, acopera suprafete de pana la 400 mp si TARE, pentru ultrasunete ce acopera pana la 500 mp.
Eficienta maxima a dispozitivului contra rozatoarelor si insectelor Transonic Pro se poate observa dupa circa 3 saptamani, timp in care este posibila o activitati mai mare din partea speciilor vizate, dovada ca acestea sunt deranjate vizibil de ultrasunetele respective.
Aparatul se conecteaza la 220 V si are un design placut.
Pretul sau de vanzare pe site-ul fara-daunatori.ro se ridica la 270 lei, iar garantia produsului este de 24 de luni.
Pentru detalii referitoare la comenzi si modalitati de transport accesati adresa magazinului online amintit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...