luni, 13 februarie 2017

Servicii de inventariere IT pentru antreprenorii inteligenti


Un antreprenor inteligent alege servicii de inventariere it de la fixmypc.ro, daca vrea ca sa cunoasca in profunzime informatiile despre hardware-ul si software-ul folosit in firma sa.
Aceste servicii speciale se pot contracta la niste preturi foarte convenabile de catre cei interesati, asa incat merita ca orice persoana juridica, agent economic, dar si institutie/organizatie sa incheie un contract de colaborare cu Fixmypc.
Precum se stie, in prezent orice firma, indiferent de profilul sau, nu mai poate sa isi desfasoare activitatea fara a fi conectata la internet, fara a utiliza echipamente IT si programe informatice tot mai performante. Iar acestea trebuie sa fie strict inventariate si utilizate cu maxim de productivitate.
In afara de o inventariere completa a sistemelor IT si a aplicatiilor informatice folosite, este nevoie si de o scanare periodica a acestora, pentru a aduna detalii cat mai complete despre performantele curente ale  diverselor echipamentele fizice din unitatea respectiva, despre licentele software, despre detectarea in retea a software-urilor interzise, precum si despre frecventa utilizarii anumitor aplicatii informatice.
Fixmypc va poate oferi servicii de inventariere it de un inalt profesionalism si poate sa intocmeasca pentru dvs. rapoarte detaliate in legatura cu toate sistemele fizice informatice utilizate, despre software-ul folosit, precum si despre respectarea drepturilor de licenta pentru acesta.
Se pot trimite notificari de alerta pentru diferite evenimente specifice precum ar fi:
- detectarea unui nou hardware in reteaua interna a firmei;
- detectarea unui nou software ce se utilizeaza;
- nerespectarea obligatiilor legate de achizitionarea legala a licentelor;
- utilizarea unor software interzise in retea.
In urma incheierii unui contract de prestari servicii de inventariere IT, specialistii Fixmypc  scaneaza echipamentele si serverele de retea, in mod periodic, pentru a putea ca sa fie colectate informatiile referitoare la hardware-ul si software-ul utilizate si le stocheaza in baza de date, pentru a fi analizate de catre persoanele responsabile din cadrul firmei in functie de necesitati si a le permite acestora ca sa ia cu promptitudine cele mai bune decizii privind sectorul informatic.
Inventarul hardware permite colectarea de informatii complete despre sistemele informatice folosite in retea, precum ar fi:
- sortarea calculatoarelor dupa memorie;
- sortatarea calculatoarelor dupa sistemul de operare utilizat si Service Pack;
- sortarea echipamentelor informatice dupa producatori;
- sortarea dupa tipurile de hardware.
Inventarul software se refera la:
- ce tipuri de software sunt utilizate prioritar de fiecare calculator din retea in parte si care sunt mai rar folosite;
- denumirea softurilor, datele de instalare ale fiecaruia dintre ele, versiunile acestora;
- daca software-urile respective au licente valabile;
- daca exista software-uri interzise in retea;
- colectarea de informatii privind garantiile  activelor hardware utilizate de catre firma respectiva.
Fixmypc ofera persoanelor juridice si institutiilor interesate, la cele mai bune preturi, pachete de servicii de inventariere IT profesionale, personalizate in raport de necesitatile fiecarei entitati juridice in parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...