miercuri, 15 februarie 2017

Rochia de mireasa sirena, alegerea inspirata pentru o nonconformista sexy

O rochie de mireasa de la Best Bride, cumparata sau inchiriata, transforma orice femeie intr-o zana, in cea mai importanta zi din viata ei.

Pentru sezonul de nunti 2017, designerii s-au intrecut pe ei insisi propunandu-le viitoarelor mirese modele senzationale, care de care mai frumoase.
Rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, cu decolteuri cuminti sau foarte adanci, cu trena sau fara, simple sau incarcate de broderii fine, de aplicatii cu perle si cristale, din materiale pretioase grele sau vaporoase, paleta de modele este una extrem de generoasa, pentru toate gusturile.

Pentru femeile curajoase, rochiile de mireasa tip sirena sunt mai la moda decat oricand.
Un asemenea tip de rochie de forma unei clepsidre, ce contureaza foarte frumos trupul, se continua de la genunchi in jos cu o parte evazata pana la glezne sau cu o trena.
Desi este denumita "rochia sirena", din punctul meu de vedere poate sa fie privita si ca o reprezentare vestimentara a timpului care se scurge implacabil, precum nisipul sau apa dintr-un instrument stravechi de masura, a vietii purtatoarei.

Specialistii in moda considera ca o rochie de mireasa sirena este potrivita mai ales pentru o femeie inalta, cu picioare lungi si cu solduri inguste.
Cu cat mireasa este mai mica de inaltime, cu atat trena ar trebui sa aiba si ea dimensiuni mai reduse sau sa nu existe, pentru ca purtatoarea rochiei sirena sa nu cada in ridicol.
Exista rochii de mireasa sirena confectionate din satin, crep satin, tul, dantela maiestrit brodata manual.
O asemenea rochie este mai practica decat una ampla, tip printesa, dar trebuie luat in considerare insa si croiul special, care nu permite o deplasare facila, din cauza faptului ca este mai ingusta in zona genunchilor, dupa care brusc fusta capata amploare. Daca mai are si o trena generoasa, lucrurile se complica si mai mult, chiar daca rochia dispune de un sistem de prindere modern.
Daca rochiile de mireasa tip printesa sunt preferate de femeile mai romantice si de cele mai multe ori sunt de forma clasica, chiar cuminti de-a dreptul, o rochie de mireasa tip sirena este potrivita pentru o nonconformista veritabila, care isi doreste sa fie de o eleganta desavarsita, dar si foarte sexy, in ziua nuntii sale.

Best Bride ofera viitoarelor mirese niste rochii foarte frumoase tip mermaid, asa cum doar starurile hollywoodiene se pot lauda ca poarta la evenimente cu staif.
Gasiti in acest magazin, rochii de mireasa traditionale, cu sau fara corset, cu volane ce amintesc de valurile marii involburate sau realizate din materiale de calitate care se preteaza a fi folosite la modele de rochii cu closuri line, simple, foarte moderne si ele.


Va invit sa le admirati si sa va alegeti rochia care va atrage cel mai mult de la Best Bride!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...