luni, 13 februarie 2017

Infrastructura tehnologica de varf, calea de a atinge noi trepte de civilizatie



Datorita grupului de firme Teamnet Romania a ajuns sa fie binecunoscuta in partea noastra de Europa, ba chiar si pe meleaguri mai indepartate ale lumii.


Inca de anul trecut, Bogdan Padiu Teamnet Group CEO, preciza intr-un interviu acordat prestigiosului site capital.ro faptul ca traim o perioada ce se caracterizeaza prin mari investitii in domeniul imaginarii de inovatii focusate pe efectuarea unor pasi importanti in domenii precum inteligenta artificiala si "Smart Cities".
Inteligenta artificiala a coborat, precum se vede, din cartile si filmele SF, incepand ca sa faca parte integranta, in procent tot mai mare, din viata noastra cotidiana: avioane fara pilot, roboti industriali de o mare complexitate, asistenti personali autonomi (VPA), noi si noi gadgeturi, care de care mai ingenioase si mai "destepte" au inceput sa ne invadeze treptat.
Isaac Asimov chiar ar avea de ce sa fie invidios si fascinat de toate aceste dispozitive teleportate parca dintr-un viitor indepartat.
Teamnet International si-a propus realizarea de proiecte curajoase si in 2017, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, investiile sunt pe masura.
Nu este lucru usor ca sa impletesti realitatea fizica cu realitatea virtuala, in nazuinta de a edifica mult dorita societate inteligenta, intr-un viitor cat mai apropiat cu putinta.
Bogdan Padiu Teamnet CEO arata in interviul dat site-ului capital.ro faptul ca inovatia este parte esentiala din "ADN"-ul prestigiosului grup de companii pe care il reprezinta, motiv pentru care s-a si creat un hub pentru angajati, in colaborare cu mediul academic orientat spre acest domeniu.
Teamnet International - integrator de sisteme renumit deja in mai multe tari europene, a dezvoltat colaborari stranse cu NEC, Microsoft, Cisco, Orange, Airbus si Oracle, pentru realizarea unor proiecte inovatoare, vizionare.
Printre cele mai recente proiecte de R&D in care sunt implicati specialistii Teamnet se numara realizarea extensiei HeERO, precum şi proiectele HEREiAM, SWARMS sau MITSU.
In anul 2001, cand Teamnet Romania se infiinta, nimeni nu si-ar fi imaginat ca doar dupa un deceniu si jumatate, ambitiile angajatilor sunt orientate spre  realizarea de lucruri fabuloase, in domenii de varf precum ar fi: UAV, managementul situatiilor de urgenta, cloud si medical, sectoare despre care nu se stia nimic sau aproape nimic la inceputul mileniului 3.
In prezent Teamnet Group este extrem de respectat in Romania si strainatate pentru ca infrastructura tehnologica reprezinta calea de a atinge noi trepte de civilizatie, modalitatea de a ne simplifica viata, dar si de a o imbogati cu noi si noi valente, prin utilizarea mijloacelor pe care cercetarea in domenii de varf le pune in prezent la dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...