miercuri, 18 ianuarie 2017

Tipuri de ascensoare

Alege un ascensor potrivit nevoilor tale la preturi bune, ne sfatuiesc cei de la MP IFM si chiar au dreptate.

Sunt o multime de categorii de lifturi in ofertele producatorilor si chiar trebuie sa te informezi un pic inainte de a purcede la actiunea de a-ti achizitiona unul care sa te multumeasca pe deplin din punctul de vedere al functionalitatilor pe care le are, pretului si design-ului.
In principiu, exista doua mari categorii de ascensoare: lifturi diferentiate dupa tipul cladirii in care urmeaza a fi amplasate si lifturi clasificate dupa destinatie.
In prima grupa, dupa tipul cladirii, gasim ascensoare pentru:
- cladiri rezidentiale;
- hoteluri;
- birouri;
- centre comerciale;
- spitale;
- transport si institutii publice;
- cladiri inalte;
- acces persoane cu dizabilitati;
- locuinte private.
In cea de-a doua grupa, dupa destinatie avem ascensoare pentru:
- persoane;
- marfa;
- spitale;
- persoane cu dizabilitati.
Tot aici se mai includ si scari si trotuare rulante pentru magazine, aeroporturi, institutii, precum si lifturi si platforme auto.
Dupa cum se observa, anumite tipuri de lifturi sunt incluse in ambele categorii, dar acest lucru vine in ajutorul potentialilor clienti, pentru o alegere mai usoara.

Cele mai solicitate ascensoare sunt acelea pentru cladiri rezidentiale, precum va imaginati, deoarece noile lifturi de la MP IFMA se caracterizeaza printr-o siguranta deosebita in functionare, printr-un sistem de salvare automat atent proiectat pentru ca sa se evite situatiile  nedorite in care persoanele sa ramana blocate in lift, un timp de asteptare mult redus fata de vechile modele existente in multe imobilele din cartierele de locuinte.
Aceia ce vor, de exemplu, un ascensor pret corect, din gama de lifturi pentru un bloc de locuinte cu mai mult etaje, pot alege unul dintre cele cinci modele existente in prezent in oferta MP IFMA.
MP GO! Evolution, MP FLEX, MP H, MP V si MP MOBI, iata tipurile de lift ce se pot comanda de la cea mai vestita societate comerciala producatoare de ascensoare, scari si trotuare rulante din Romania - MP IFMA.
Cele cinci modele de lift pentru cladiri rezidentiale se diferentiaza dupa:
- numarul de persoane pe care pot sa il transporte o data;
- viteza de urcare si de coborare;
- numarul maxim de opriri.
MP GO! Evolution, dotat cu tehnologia Gearless, este un ascensor pret convenabil, ideal pentru aceia ce isi doresc performanta si design de top.
El are o eficienta energetica foarte mare (certificat de nivel A), poate transporta intre 4 si 21 de persoane, are o viteza de 1.0 - 1.6 -2.5 m/s si este destinat unui trafic intens, combinand fericit inovatia, confortul cu randamentul in functionare.
Va invit sa cititi mai multe despre acest tip de lift ultramodern, dar si despre celelalte modele de ascensoare pentru cladiri rezidentiale, pe site-ul mpifma.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...