miercuri, 18 ianuarie 2017

Injectii cu botox cosmetic pentru atenuarea ridurilor

Tot mai multe femei incearca un tratament cu toxina botulinica (vestitele injectii cu botox) pentru a scapa de riduri, fie si temporar.

Botoxul cosmetic contine toxina botulinica de tip A, albumina umana care se extrage din plasma sanguina si clorura de sodiu.
Procedura, precum ati vazut probabil majoritatea dintre voi, atat pe YouTube, dar si la televizor, este una foarte simpla, dureaza doar cateva minute si are ca efect atenuarea ridurile pielii vreme de 3-6 luni. Dupa aceea,  din nefericire este nevoie o noua injectare cu acest produs cosmetic, pentru ca deocamdata nu exista produse care sa aiba efect de lunga durata, daca permanent nu se poate.
Tratarea ridurilor a devenit un procedeu estetic la care apeleaza tot mai multe persoane care vor sa atenueze urmele trecerii anilor simplu, fara operatii de lifting costisitoare.

Contrar a ceea ce se crede in mod obisnuit, botoxul nu umple santurile din pielea ridata, ci doar blocheaza temporar impulsurile nervoase ce determina contractia muschilor fetei. Pentru umplere, in cazul ridurilor vizibile cand fata este total relaxata,  folosindu-se alte substante cosmetice, mult mai scumpe.
Medicul ce efectueaza operatiunea de injectarea a botoxului cosmetic trebuie sa fie foarte atent ca sa nu provoace mai mult rau decat bine prin acest tratament, stiut fiind ca orice procedura de ordin estetic se apropie de multe ori de arta.
Pacientele care apeleaza pentru prima oara la injectii botox trebuie sa stie ca vor simti o durere (suportabila), zona fiind pregatita de catre medic prin aplicarea unei creme anestezice.
Tratarea ridurilor in acest fel, prin injectarea de botox cosmetic, poate fi mai mult sau mai putin eficienta, in raport de mai multi factori: varsta, dieta, expunerea la raze ultraviolete, datele anatomice si de expresie ale fetei, etc.
Multi se intreaba: "Are procedeul de injectare botox cosmetic pret mare?"
Daca in urma cu doar cativa ani costul atenuarii ridurilor in acest mod era unul prohibitiv, in prezent lucrurile s-au modificat radical.
Clinica Stomatologie Trident ofera si asemenea tratamente estetice, la preturi convenabile, cuprinse intre 700 lei (pentru o zona injectata) si  pana la 1300 lei (trei suprafete).
Efectele secundare cel mai frecvent intalnite la paciente cand se recurge la injectii botox sunt urmatoarele:
- dureri, infectii, inflamatii, umplaturi, vanatai in zona/zonele injectate;
- alergii la substantele prezente in botoxul cosmetic;
- dureri de cap sau gat;
- spasme musculare;
- uscaciunea gurii;
- ochi inlacrimati.
Aceste efecte dispar in cateva zile, asa incat nu trebuie sa ingijoreze persoanele ce s-au supus unui asemenea tratament cosmetic.
"Baba sufera la frumusete!", ramane principiul incurajator pe care trebuie sa se bazeze.
Apelati la Clinica Stomatologica Trident daca va doriti o imbunatatirea esteticii faciale prin apelarea la botox cosmetic pret mai mult decat convenabil, injectat de medici cu adevarat profesionisti, de la o unitate medicala prestigioasa din Capitala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...