miercuri, 18 ianuarie 2017

De unde se pot cumpara halate medicale ieftine in zilele noastre?

Mama a lucrat la Fabrica de Medicamente Bucuresti inainte de 1989, in epoca ceausista, iar pe atunci folosea drept echipament de lucru halate medicale de culoare alba ca neaua.
Probabil ca acele halate erau confectionate pe atunci la fabricile de confectii din Capitala sau din alte orase ale tarii, pe baza de comenzi ferme, intr-o vreme in care totul era planificat strict pe luni, trimestre, semestre, ani si cincinale.
Am dat zilele acestea prin debara de un vechi halat de-al mamei si m-am intrebat cum se desfasoara in zilele noastre lucrurile: de unde isi achizitioneaza cei ce lucreaza in laboratoare medicale private si mici spatii de productie din industria medicamentelor asemenea halate medicale?
Ca sa nu mai vorbesc de aceia de la spitale si clinici private, ba chiar si de cei de la centrele de beauty, unde se utilizeaza, de asemenea, astfel de halate albe sau de diferite culori.
Oare le importa din China sau, mai aproape de noi, din tarile din Uniunea Europeana?
Facand niste investigatii rapide pe net, am aflat ca, intr-adevar, exista si varianta importului, dar ca persoanele ce se ocupa de achizitii de asemenea echipamente de lucru in diverse firme sau unitati medicale, pot sa comande halate medicale ieftine, de cea mai buna calitate, chiar de la noi din tara.
Dispo Trading SRL ofera persoanelor juridice interesate halate albe dar si halate medicale colorate ieftine marca Missena la pret de producator.
Au si un site de prezentare de unde clientii pot alege din bogata oferta de halate modelele preferate.
Exista halate medicale ieftine de vara si halate de iarna, din tercot sau bumbac, cu maneca lunga sau scurta, pentru toate marimile si de toate lungimile (scurte, medii si lungi).
Unele modele de halate medicale colorate ieftine sunt chiar foarte chic, precum modelul din imaginea urmatoare:


La Dispo Trading SRL se pot comanda nu doar halate medicale ieftine prevazute cu sisteme de inchidere cu nasturi, ci si cu fermoar, cu doua sau trei buzunare, cu guler clasic cu guler tip anchior, ba chiar si halate medicale gen tunica.
Albe, monocolore sau chiar in doua culori, ele se pot personaliza dupa dorinta clientului.

Timpul de fabricatie este foarte redus, iar transportul produselor se face gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei in Bucuresti si 1000 lei in restul tarii.
Iata o solutie accesibila in materie de echipamente de protectie "made in Romania". Chiar merita ca aceia ce au nevoie de halate de tip medical in activitatea pe care o desfasoara sa apeleze la Dispo Trading SRL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...