joi, 26 ianuarie 2017

Carti de vizita chic, pentru un antreprenor mic

Am nevoie de carti de vizita chic in 2017, pentru ca vreau ca sa ma apuc de o afacere pe cont propriu in domeniul design-ului vestimentar.

De ce ma intereseaza ca mai intai sa imi procur niste cartonase ingenioase de prezentare si de-abia mai apoi sa purced la crearea unui site senzational?
Pentru ca orice s-ar spune, niste carti de vizita inteligent alese te fac sa pari mai profesionist, chiar si daca abia ai demarat afacerea.
Nu conteaza ca esti doar un micut antreprenor, nu da deloc bine ca sa iti scrii datele de contact, cand, de exemplu, esti intr-o negociere cu vreun potential partener de afaceri sau vreun client, pe un biletel rupt in graba dintr-o agenda, deoarece te fac sa pari neserios.
Mai mult decat atat: in mintea interlocutorului tau apare ideea ca nici macar tu nu dai prea multa importanta business-ului respectiv, motiv pentru care de ce i-ar acorda el?

Un model de carti vizita Business deosebit, tiparit pe un carton de calitate, te aseaza cu o treapta mai sus fata de concurenta, mai ales daca ei mizeaza acum mai mult pe schimbul informatic de date de contact.
Din punctul meu de vedere, primul pas smart  il faceti inmanad o carte de vizita in format fizic, care ii demonstreaza interlocutorului ca il respectati, abia mai apoi puteti sa faceti schimb online de diverse date suplimentare de contact.
O carte de vizita se poate compara cu o strangere de mana ferma (mai ales cand si interlocutorul va ofera la randul lui o carte de vizita), iar acest lucru nu poate sa fie egalat de nicio discutie online pe Facebook ori de vreun schimb de e-mailuri.

Eu am ales sa imi comand cartile de vizita pe site-ul celor de la Urban Print - cartidevizita.co, deoarece au o multime de modele free acolo, dintre care pot sa imi aleg pe cel mai potrivit pentru mine, plus ca au niste preturi extrem de convenabile, tocmai bune pentru bugetul meu nu prea generos.
Plata se face inclusiv online cu cardul, ceea ce elimina taxa de ramburs.
In ce ma priveste, nu voi plati nimic, deoarece comanda mea va depasi 50 lei plus TVA, pe motiv ca o sa imi comand un numar de carti de vizita suficient, care sa imi ajunga macar vreo 3-4 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...