miercuri, 21 decembrie 2016

Ia-ti un sistem de iluminat cu leduri de Craciun!

De Craciunul acesta o sa am o gramada de spoturi cu led prin casa, deoarece am trecut pe deplin la iluminatul economic.
O sa fie o petrecere grozava, cu un decor feeric, multicolor, tocmai bun pentru karaoke si dansuri patimase.
Pana si beculetele pentru brad cumparate luna aceasta sunt tot cu leduri, pentru ca mi se par nu doar mai sigure decat cele clasice, dar si mai luminoase.
Trebuie sa recunoasteti ca gasim spoturi led din ce in ce mai des atat prin birouri, mall-uri, dar si prin casele noastre.
Citeam de curand ca, pana si in agricultura sunt utilizate de ceva vreme, pentru a creste legumele in sere cu o economie de energie substantiala, redusa cu mai bine de trei sferturi, fata de iluminatul conventional.
Deoarece becurile cu led nu degaja aproape deloc caldura, ele se pot aseza foarte aproape de plantele cultivate spre a le grabi cresterea, fara insa a le parli.
Acest lucru il stim si noi, aceia ce suntem pasionati de acvaristica, deoarece lampile cu leduri sunt aproape nelipsite cand vrem sa luminam spectaculos acvariile noastre pline cu vietuitoare si plante acvatice.
Pentru ca este perioada Craciunului, o instalatie de beculete cu leduri este cea mai buna investitie pe care o puteti face.
Macar un balcon de bloc impodobit cu luminite multicolore, care sa stea aprinse toata noaptea, fara grija costurilor prea mari de energie electrica, cred asa ne dorim cu totii, daca nu avem sansa de a fi proprietari de vila cu fatada scanteietoare.
Mai putina energie electrica inseamna si mai multe resurse naturale economisite, mai putina poluare a mediului.
Nu va impiedicati de costul lor un pic mai mare, el se va amortiza rapid, plus ca sunt si mai rezistente aceste beculete, comparativ cu cele traditionale, cu incandescenta. Producatorii spun ca ele dureaza si de zece ori mai mult , deoarece nu au filamente care se pot supraincalzi si arde.
Instalatiile cu leduri de Craciun pentru impodobirea exterioara sau interioara a locuintei, inclusiv spoturile cu leduri, au si avantajul ca sunt foarte sigure.
In intreaga lume incendiile provocate de instalatiile de Craciun clasice sunt extrem de numeroase, pe cand la cele cu leduri sunt inexistente. Este ca si cum s-ar folosi lanterne pe post de sisteme de iluminat casnic sau decorativ, daca trecem la iluminatul cu leduri.
Magic Led este magazinul unde veti putea sa gasiti pentru a va impodobi casa de Sarbatori diverse modele de spoturi led, aplice Led, panouri led, benzi cu led.

Sunt la un pret convenabil, de aceea nu veti regreta daca o sa le cumparati.

Un comentariu:

  1. Este foarte important sa alegi o formatie, dar care sa asigure o varietate muzicala pentru a asigura pofta invitatilor de a dansa. Si un DJ poate asigura o varietate muzicala. Dar preferinta invitatilor conteaza. Importanta este si preferinta mirilor.

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...