joi, 10 noiembrie 2016

Truse de machiaj ieftine, de calitate superioara

Ca multe dintre femei, caut si eu innebunita in aceasta perioada a anului cele mai tari Oferte Truse de Machiaj si Truse de Farduri Profesionale. E doar luna reducerilor, nu-i asa?
Precum vedeti si dupa majuscule, machiajul este pasiunea mea cea mai mare, cu atat mai mult cu cat inca din adolescenta am inceput sa merg pe la diverse cursuri de cosmetica.
La un moment dat chiar vroiam sa fac din acest hobby o profesie, dar m-am gandit ca ar fi totusi indicat sa absolv si o facultate de stat, iar cum facultati de beauty prin Romania inca nu s-au infiintat deocamdata, a trebuit sa ma multumesc doar cu a ma machia singura acasa, aplicand cele invatate de la profesionistele in domeniu la orele de practica.
Desi am decis ca sa ma rezum doar la automake-up, am acasa o intreaga colectie de truse de machiaj si truse de farduri profesionale, pe care le intrebuintez cu mult entuziasm si creativitate.
Din acest motiv, pentru ca experimentez mult (traiasca filmuletele de pe YouTube de unde ma inspir!), cosmeticele mele se si epuizeaza foarte repede.
Asa se face ca in acest noiembrie 2016 am de gand sa imi reimprospatez colectia cu o trusa de machiaj profesionala, completa, care sa contina si cat mai multe culori de farduri, pentru a incerca cele mai noi tendinte in materie de conturare a fetei.
Am gasit din fericire accesand link-ul https://www.amalia.ro/ ceea ce imi doream: un rai al cosmeticelor ieftine online!
Din categoria de truse de machiaj profesionale chiar am avut ce alege!
Am comandat din Amalia.ro in primul rand o trusa de machiaj cu 180 culori, la un pret foarte bun, de doar 75 de lei, redus de la 89 de lei.





De o calitate superioara, aceste farduri rezista toata ziua dupa aplicare, iar pigmentul deosebit, textura fina, permit un make-up senzational.
Trusa machiaj 10 culori, cu anticearcan, corector concealer, corector si fond de ten este o alta alegere a mea. Costa dar 25 de lei (pret redus de la 35 de lei) si chiar imi doream un asemenea set de cosmetice, ieftin si bun.



Din categoria de truse de machiaj profesionale oferite de magazinul online de cosmetice online Amalia am ales si o trusa cu rujuri, mai precis 66 de culori(!!!), plus o pensula de calitate pentru aplicare, precum se gasesc in saloanele de beauty. La un pret de doar 39 de lei (redus de la 49 de lei) este un adevarat chilipir!



Intrati si voi pe site si alegeti-va de acolo produsele de make-up dorite, deoarece stocul se epuizeaza extrem de rapid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...