sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Sandalute roz-bombon de firma pentru copii, cu reducere 50%!

Stiu, nu e sezonul estival, dar i-as cumpara Gentianei niste sandalute pentru anul viitor sau chiar pentru a alerga prin casa, pentru ca am vazut unele foarte dragute, roz-bombon, pe site-ul celor de la ZorileStore.




Au o reducere de 50%, de la 99,90 la 49,90 lei, de aceea ma grabesc ca sa le comand, pentru ca, precum se stie, imbracamintea si incaltamintea pentru copii dispare din magazine, fie ele si online, cu viteza fulgerului daca sunt reduceri cu diverse ocazii.

M-a atras la ele, in afara de culoare si de pret, sistemul de inchidere Velcro, ce fixeaza perfect incaltamintea pe piciorul fetitelor, asa incat parintii pot ca sa stea linistiti pentru ca acestea nu se vor rani accidental pentru ca le-ar zbura sandalutele din picioare.

Talpa este din cauciuc de buna calitate si adera excelent pe orice suprafata, ferind copilitele de alunecarile periculoase. Cad ele oricum, nu le mai trebuie un factor extern in plus!

Perechea de sandale pentru bebelusi RS2 II, marca Rider, sunt originale, deci putem spune ca purtatoarele vor avea o incaltaminte de firma, nu-i asa?

Oricum, din punctul meu de vedere este importanta comoditatea si siguranta la purtare, mai presus de orice brand. Desi, este evident: un brand international celebru este prin el insusi o garantie ca produsele sale au o calitate exceptionala.

Am mai vazut niste articole vestimentare pentru copii foarte dragute, si cum incepand in data de 18 noiembrie 2016 pe ZorileStore.ro preturile vor intra la apa si cu 60%, sigur voi mai comanda si alte produse de acolo, pentru micuta Gentiana.

Va invit sa alegeti si voi pentru prichindeii vostri lucruri de la branduri celebre din acest magazin online, cu un bun renume printre aceia ce fac cumparaturi de pe net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...