marți, 15 noiembrie 2016

O centrala de vis, la un click distanta!

M-am trezit azi-dimineata soptind precum o  mantra cuvintele: "Centrala termica Ferroli F24... Ferroli F24... Ferroli F24..."
Va intrebati cum le interpretez eu?
Simplu! Este o invitatie explicita ca de Black Friday sa imi comand o centrala termica Ferroli F24 din magazinul Berluni.ro.
Tot discutam de vreo cateva zile in familie cam ce tip ce centrala ar fi mai buna, plus ca se difuzeaza de ceva vreme si la televizor reclama aia cu un tip care vrea un credit de nevoi personale din cauza ca... i-a decedat subit vechea centrala de apartament!  Si a noastra a sucombat recent!
Asa ca am decis!

Obligatoriu ne luam un sistem de incalzire individual FERROLI 24 KW Divacondens F24, deoarece este o centrala termica murala in condensatie cu un randament mai mare de 100%, mai precis pana la 103,5%.

E buna atat pentru a asigura caldura pe timp de iarna, dar si apa calda menajera, utilizand gaz natural, plus ca arata foarte bine in bucataria noastra, din punctul de vedere al design-ului. Iar ca pret este absolut de vis!

Nu degeaba i-au zis producatorii DivaCondens, deoarece este o adevarata starleta in universul centralelor de apartament pe gaz, care, datorita unui panou digital de comanda foarte performant,usor de utilizat. El ne va permite celor din casa ca sa alegem iute modul de functionare al acesteia. Are inclusiv niste coduri de avertizare, pentru ca sa ne anunte prompt daca ceva nu merge bine si daca are nevoie de o depanare urgenta.
Mie, cel mai mult mi-a placut la acest tip de centrala Ferroli F24 Divacondens ca incalzeste extrem de rapid apa menajera si apoi, daca e reglata pe nivelul COMFORT, apa calda e mentinuta la temperatura programata pana cand utilizatorul doreste sa o foloseasca. 

Mai, precis, daca vrei apa calda, deschizi robinetul si o ai instant, nu astepti de fiecare data ca apa menajera sa atinga gradele dorite. O singura selectare prealabila a temperaturii e suficienta.
La fel si cu temperatura dorita in casa. Se poate sa se mentina aceleasi grade pe tot timpul functionarii sale datorita unui termostat de ambient sau, daca ne plictisim si vrem putina variatie, putem regla temperatura ambientala cu cronocomanda la distanta.
Daca ar fi sa ma refer la pret, este unul de senzatie: doar 2.500 lei!
Opiniile cumparatorilor sunt extrem de favorabile (a obtinut punctaj maxim!).
Iata ce spune unul dintre beneficiarii centralei termice Ferroli F24 Divacondens: "Adevarul este ca din momentul cand mi-am schimbat centrala termica clasica cu una in condensare facturile pe perioada de iarna au scazut considerabil; concret, anul trecut cand aveam o centrala clasica, veche de 9 ani, am platit la un apartament de 2 camere, circa 54 mp, pe o luna 290 ron, anul acesta am platit cu noua centrala de la ferroli 180 ron ."
Noi o sa luam pachetul complet cu instalare, de 3.345 de lei. Am analizat cam ce preturi au componentele achizitionate separat si ne-am dat seama ca iesim mai ieftin si fara bataie de cap asa.

Berluni.ro este magazinul online ideal pentru aceia ce isi doresc centrale termice de top la preturi de Black Friday in tot timpul anului, nu doar la final de noiembrie.
Profitati si voi de oferte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...