sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Ghete de fotbal PUMA cu reducere de 64%! Profitati de reducere si voi!

Am gasit pe site-ul ZorileStore.ro niste ghete de fotbal PUMA pentru Stefanut super!

Stiu ca asta isi doreste (printre altele) de la Mos Nicolae, asa ca alaturi de mingea de fotbal de piele deja asezata in sacul cu daruri, ghetele acestea pentru partidele lui cu prietenii din cartier sigur sunt extrem de nimerite.
Sa va zic ca au o reducere de 64% sau mai bine sa nu va spun? De la 219,90 lei la doar 79,90 lei. Adica o economie substantiala la bugetul pentru cadouri 2016, de nu mai putin de 140 de lei. Tocmai buna suma asta si pentru niste carti de aventuri, pe langa mingea de fotbal si tableta noua!
Ghetele de fotbal PUMA sunt confectionate din piele sintetica, dar pentru luptele indarjite de pe terenul de joaca, zau ca sunt mai potrivite decat unele de piele naturala. Sunt mai rezistente la uzura, mai protective impotriva noroiului.
Crampoanele sunt si ele foarte aderente, stabile, perfecte pentru un atacant de nadejde precum este Stefanut!
Am vazut ca incepand din data de 18 noiembrie 2016 incepe "Marea Eclipsa a Preturilor" pe ZorileStore.ro, cu reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse, asa incat eu zic asa: vanam reducerile de peste 60% saptamana asta, iar peste 6 zile pe celelalte. Buna strategie, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...