luni, 14 noiembrie 2016

Antigelul, produsul consumabil auto de care ne amintim iarna...

Uite ca iarna a venit ca intotdeauna in Romania pe neasteptate, asa ca am intrat iute pe pagina web https://www.autohut.ro/antigel-12308 in cautare de antigel pentru masina.

Da, antigel, acel consumabil de multe ori ignorat de catre soferi in mare parte din an si de care cel mai des ne amintim de-abia cand ne dam seama ca avem nevoie de un ajutor de nadejde pentru protectia motorului auto impotriva inghetului, dar si a incalzirii peste limitele normale ale acestuia, precum si impotriva coroziunii nemiloase.

Dupa cum se vede, nu doar cand afara inregistram grade cu minus ar trebui sa ne aducem aminte de modestul, dar atat de importantul antigel, ci in tot cursul anului.
Este el in aparenta un consumabil auto mai putin luat in seama, dar habar nu aveti voi cata forta protectiva, dar si distructiva uneori, zace in compozitia lui!
Citeam de curand intr-un ziar online texan ca o femeie a incercat sa isi otraveasca cu antigel picurat in cafea iubitul!
Se pare ca peste ocean etilen glicolul, substanta prezenta in antigel, e o arma de ucis la moda, ca sa nu mai vorbim ca, daca e sa dam crezare statisticilor americane, anual mii de persoane se otravesc involuntar cu acest consumabil! In afara de uciderile de care va ziceam!
Etilen glicolul este inodor si dulceag, asa incat omul sau un animal de companie se poate otravi fara sa stie cu aceasta substanta ce afecteaza iremediabil sistemul nervos si rinichii. Durerile de cap, tulburarile de vorbire, starile de greata sunt simptome produse omului de catre acest produs chimic.
Medicii spun ca e suficienta o cantitate mare cam cat o treime dintr-un pahar de apa obisnuit pentru a se produce moartea unei persoane.
Acesta este motivul pentru care unii producatori de antigel au decis sa adauge in compozitia acestui consumabil automobilistic si unele substante cu gust amar, ca mijloc de siguranta.
La noi in tara antigelul se vinde sub forma concentrata, asa incat este necesara diluarea lui cu apa distilata, conform prescriptiilor date de firma producatoare.

La un pret extrem de bun se poate cumpara acest consumabil auto, de pe site-ul Autohut.ro, unde se gaseste antigel intr-o gama diversificata, pentru ca, precum se stie, acesta trebuie bine ales, ca sa se preteze a fi folosit la un anume tip de motor sau altul, dupa materialele din care este construit. In caz contrar, motorul s-ar putea defecta, la fel s-ar putea distruge si circuitul si pompa.
Antigelul are un termen de garantie relativ mic, de 2-3 ani, de aceea orice sofer, fie el amator sau profesionist, trebuie sa fie atent si sa il schimbe la timp, deoarece pierderea proprietatilor lichidului respectiv poate provoca stricarea autovehiculului respectiv.

Dupa cum ati observat, daca ati accesat sectiunea "Antigel" de pe site-ul Autohut.ro, antigelul poate sa aiba diferite culori, dupa proprietatile sale. Verde, mov, albastru, rosu, galben, la cele mai mici preturi. 
Nu incercati sa amestecati diverse nuante, deoarece riscati sa va defectati masina! 
Nu de alta, dar este asa de ieftin, incat chiar aveti ce alege din cateva zeci de produse propuse in acest magazin online cu specific auto - Autohut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...